Εσύ τι θα κάνεις για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού;

Η 14η Ιουνίου είναι η Παγκόσμια ημέρα Αγγουριού και το πιο Ασυνήθιστο Gin - το Hendrick’s - την γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Με Hendrick’s & Tonic!
SHARES

Υπάρχει Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού; Μα φυσικά! Στις 14 Ιουνίου! Και τη γιορτάζουμε όπως της αξίζει…με το πιο ασυνήθιστο gin – Hendrick’s σε ένα Hendrick’s & tonic! (αφού το αγγούρι είναι η τέλεια γαρνιτούρα για ένα Hendrick’s & Tonic)

Ο διακεκριμένος παγκοσμίως βοτανολόγος Graham Brown από το Πανεπιστήμιο του Sydney, εφαρμόζοντας μία πληθώρα τεχνικών επιβεβαίωσε πως το αγαπημένο μας φυτό στον κόσμο …. το αγγούρι είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο και δεκτικό στα ανθρώπινα ερεθίσματα και πως πλέον όλοι μας έχουμε την δυνατότητα και ευκαιρία να αναπτύξουμε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση μαζί του. Η έρευνά του επιβεβαίωσε πως τα φυτά διαθέτουν ευφυΐα, είναι ευαίσθητα και ανταποκρίνονται στα ερεθίσματα και στην ανθρώπινη επαφή.

Με αφορμή την μελέτη του Graham Brown, το Hendrick’s Gin - του οποίου μοναδικό χαρακτηριστικό της διαδικασίας δημιουργίας του είναι ότι εκχυλίζεται με αγγούρι και ροδοπέταλο- προσκαλεί τους λάτρεις του αγγουριού και του ασυνήθιστου να μεγαλώσουν ή να υιοθετήσουν ένα αγγούρι μέσω ενός FB application- προτρέποντάς τους να αναπτύξουν μια ασυνήθιστη σχέση μαζί του είτε μιλώντας του, είτε βάζοντάς του μουσική είτε διαβάζοντάς του λογοτεχνία και ποίηση με στόχο να επηρεάσουν την ανάπτυξή του , την ευτυχία του και τελικά την γεύση του! Την γεύση του που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χρησιμοποιώντας το αγγούρι που ‘μεγάλωσαν’ ως γαρνιτούρα σε ένα απολαυστικό Hendrick’s Gin & Tonic στις 14 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα του Αγγουριού.

Στο παγκόσμιο αυτό πείραμα που θα κορυφωθεί & θα εορταστεί στις 14 Ιουνίου συμμετέχουν όλοι οι λάτρεις του μοναδικού Hendrick’s Gin ανά τον κόσμο που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το αγγούρι και οτιδήποτε ασυνήθιστο!

Ο καλύτερος φίλος του πιο Ασυνήθιστου Gin, του Hendrick’s, είναι το αγγούρι! Στις 14 Ιουνίου γιορτάζει λοιπόν την «αγγουρομέρα» και προτρέπει όλους τους λάτρεις του Hedrick’s & Tonic να το απολαύσουν με μια φέτα από το αγαπημένο ζαρζαβατικό! Cheers!

Τα παρακάτω 9 σημεία στις 14/06 θα προσφέρουν cocktails Hendrick’s, ειδικά φτιαγμένα και εμπνευσμένα για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού (τα δικά του cocktails το κάθε σημείο) και θα τα προσφέρουν στην τιμή των 5€.

Θεσσαλονίκη:

1. Le Zazous 

2. Shark

3. Sinatra 

4. Butler 

Αθήνα:

1. Barreldier

2. Kuko’s 

3. Minnie The Moocher

4. The trap

5. A for Athens 

Share
Follow
 

Best of Network

Αποθέωση που δεν εξαγοράζεται ούτε με 35.000.000 ευρώ

Ο Αντρές Ινιέστα έδωσε την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι. Κατέκτησε τον 31ο τίτλο του, αλλά η αποθέωση που γνώρισε από οπαδούς και αντιπάλους δεν εξαγοράζεται ούτε με τρόπαια ούτε με χρήματα (VIDEOS).

 

Ζητείται δουλειά πάνω από τη γη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Είχε πολλαπλασιάσει την νύχτα του. Όλος ο κόσμος είχε δέκα ώρες νύχτα, εκείνος είχε δέκα πέντε. Δεν γίνεται να μην σου κάνει κάτι αυτό. Δεν ήξερε τι, αλλά κάτι, σίγουρα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.