Εσύ τι θα κάνεις για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού; - News of the brands - News of the brands
 

Εσύ τι θα κάνεις για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού;

Η 14η Ιουνίου είναι η Παγκόσμια ημέρα Αγγουριού και το πιο Ασυνήθιστο Gin - το Hendrick’s - την γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Με Hendrick’s & Tonic!
SHARES

Υπάρχει Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού; Μα φυσικά! Στις 14 Ιουνίου! Και τη γιορτάζουμε όπως της αξίζει…με το πιο ασυνήθιστο gin – Hendrick’s σε ένα Hendrick’s & tonic! (αφού το αγγούρι είναι η τέλεια γαρνιτούρα για ένα Hendrick’s & Tonic)

Ο διακεκριμένος παγκοσμίως βοτανολόγος Graham Brown από το Πανεπιστήμιο του Sydney, εφαρμόζοντας μία πληθώρα τεχνικών επιβεβαίωσε πως το αγαπημένο μας φυτό στον κόσμο …. το αγγούρι είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο και δεκτικό στα ανθρώπινα ερεθίσματα και πως πλέον όλοι μας έχουμε την δυνατότητα και ευκαιρία να αναπτύξουμε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση μαζί του. Η έρευνά του επιβεβαίωσε πως τα φυτά διαθέτουν ευφυΐα, είναι ευαίσθητα και ανταποκρίνονται στα ερεθίσματα και στην ανθρώπινη επαφή.

Με αφορμή την μελέτη του Graham Brown, το Hendrick’s Gin - του οποίου μοναδικό χαρακτηριστικό της διαδικασίας δημιουργίας του είναι ότι εκχυλίζεται με αγγούρι και ροδοπέταλο- προσκαλεί τους λάτρεις του αγγουριού και του ασυνήθιστου να μεγαλώσουν ή να υιοθετήσουν ένα αγγούρι μέσω ενός FB application- προτρέποντάς τους να αναπτύξουν μια ασυνήθιστη σχέση μαζί του είτε μιλώντας του, είτε βάζοντάς του μουσική είτε διαβάζοντάς του λογοτεχνία και ποίηση με στόχο να επηρεάσουν την ανάπτυξή του , την ευτυχία του και τελικά την γεύση του! Την γεύση του που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χρησιμοποιώντας το αγγούρι που ‘μεγάλωσαν’ ως γαρνιτούρα σε ένα απολαυστικό Hendrick’s Gin & Tonic στις 14 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα του Αγγουριού.

Στο παγκόσμιο αυτό πείραμα που θα κορυφωθεί & θα εορταστεί στις 14 Ιουνίου συμμετέχουν όλοι οι λάτρεις του μοναδικού Hendrick’s Gin ανά τον κόσμο που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το αγγούρι και οτιδήποτε ασυνήθιστο!

Ο καλύτερος φίλος του πιο Ασυνήθιστου Gin, του Hendrick’s, είναι το αγγούρι! Στις 14 Ιουνίου γιορτάζει λοιπόν την «αγγουρομέρα» και προτρέπει όλους τους λάτρεις του Hedrick’s & Tonic να το απολαύσουν με μια φέτα από το αγαπημένο ζαρζαβατικό! Cheers!

Τα παρακάτω 9 σημεία στις 14/06 θα προσφέρουν cocktails Hendrick’s, ειδικά φτιαγμένα και εμπνευσμένα για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού (τα δικά του cocktails το κάθε σημείο) και θα τα προσφέρουν στην τιμή των 5€.

Θεσσαλονίκη:

1. Le Zazous 

2. Shark

3. Sinatra 

4. Butler 

Αθήνα:

1. Barreldier

2. Kuko’s 

3. Minnie The Moocher

4. The trap

5. A for Athens 

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

 

Δεν αντέχεται να ντρέπεσαι συνέχεια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Τις ζήσαμε κι εμείς τις μέρες της δημοσιότητας. Καμιά βδομάδα, μην φανταστείς. Από παντού ομοβροντίες καλών λόγων για τον μπαμπά και κύματα λύπης για μας. “Να θυμίσουμε πως άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.