Ευρωπαϊκή Πίστη: «Το Όνειρο. Από το χθες, μέχρι το άπειρο». Συνέδριο εορτασμού των 40 ετών της Εταιρίας - News of the brands - News of the brands
 

Ευρωπαϊκή Πίστη: «Το Όνειρο. Από το χθες, μέχρι το άπειρο». Συνέδριο εορτασμού των 40 ετών της Εταιρίας

Το Συνέδριο είχε ως κεντρικό μήνυμα «Το Όνειρο. Από το χθες μέχρι το άπειρο».
SHARES

Με μία πανηγυρική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και με έκδηλο τον ενθουσιασμό ανάμεσα σε περισσότερους από 1400 προσκεκλημένους, πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου ο εορτασμός της συμπλήρωσης 40 ετών από τη δημιουργία της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη.

 

Στο Συνέδριο, το οποίο είχε ως κεντρικό μήνυμα «Το Όνειρο. Από το χθες μέχρι το άπειρο», παρουσιάστηκε πλούσιο ιστορικό υλικό από το αρχείο της Εταιρίας με παράλληλη αναδρομή από την Ίδρυση της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη έως σήμερα, σε συνδυασμό με Ελληνικά και Παγκόσμια γεγονότα.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής Marketing και Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, ο οποίος κάλεσε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Σταύρο Λεκκάκο για ένα σύντομο χαιρετισμό. Ο κ. Λεκκάκος αναφέρθηκε στην θετική πορεία που ακολουθεί η Εταιρία, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική Οικονομία. Η Ευρωπαϊκή Πίστη, δήλωσε, έχει σπουδαία Διοίκηση, ισχυρή πελατειακή βάση, κουλτούρα και εκπαίδευση.

Στη συνέχεια ο κ. Στέφανος Βερζοβίτης, Μέλος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, αναφερόμενος στα μεγέθη της Εταιρίας, τόνισε ότι το 1977 «Δεν είχαμε γνώσεις, εμπειρία, κεφάλαια, αλλά είχαμε χρηστή διαχείριση, συνέπεια, φιλεργατικότητα και εντιμότητα. Σήμερα η Εταιρία είναι 6η σε παραγωγή ασφαλίστρων, 5η σε προ φόρων κέρδη, 4η σε αριθμό προσωπικού και 3η σε προμήθειες προς το Δίκτυο Πωλήσεων».

Ακολούθησε ομιλία της Εμπορικής Διευθύντριας κας. Βασιλικής Ρούσση, η οποία  αναφέρθηκε στο Δίκτυο Πωλήσεων, τη σταθερή δύναμη της Ευρωπαϊκής Πίστης όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στη σταθερή πολιτική της Εταιρίας, να επιλέξει τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή ως μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών της.

Μετά την κα. Ρούσση, στη σκηνή ανέβηκε ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή Πίστη και στην ξεκάθαρη θέση και πρόθεσή της, να δημιουργήσει μια κοινωνία ευχαριστημένων ανθρώπων, με χορηγίες, κοινωνικές δράσεις και υποτροφίες, παρουσιάζοντας τους 10 φοιτητές που κατάφεραν να περάσουν πρώτοι στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και οι οποίοι θα λάβουν από την Ευρωπαϊκή Πίστη υποτροφίες συνολικού ύψους 15.000 ευρώ.

 

Ακολούθησε ομιλία του Αντιπροέδρου Δ.Σ. και Γενικού Διευθυντή Χαρτοφυλακίου, κ. Νίκου Χαλκιόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον της Ασφαλιστικής Αγοράς, στις τεχνολογικές εξελίξεις, στις απαιτήσεις του νέου κανονιστικού Πλαισίου «Φερεγγυότητα ΙΙ» αλλά και στις ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας η οποία στέφεται προς την Ιδιωτική Ασφάλιση.

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου. Ο κ. Γεωργακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Σε αυτήν την Εταιρία δεν θα αφήσουμε ποτέ τις αναμνήσεις μας να είναι καλύτερες από τα όνειρά μας. Είναι πιο δημιουργικό να γιορτάσουμε σήμερα την πρώτη ημέρα των επόμενων 40 χρόνων, παρά των 40 ετών που πέρασαν». Ο κ. Γεωργακόπουλος, έκανε ειδική αναφορά στο «Όνειρο» της Εταιρίας παρουσίασε τους στόχους της, καθώς και τον τρόπο, τον χρόνο και τα μέσα επίτευξής τους.

 

Μετά το τέλος του συνεδρίου η γιορτή συνεχίστηκε με μία μεγάλη γιορτή. Μια μεγάλη συναυλία στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και την Ήβη Αδάμου.

 

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longread

Ηρακλειά: Τρεις μαθητές και γύρω γύρω θάλασσα

Περάσαμε 48 ώρες με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο του νησιού.

Best of Network

Αναβάθμιση της οικονομίας και στο βάθος χρέος

Σήμα εξόδου από το μνημόνιο, αλλά και ένδειξη πως θα δοθεί στη χώρα η ελάφρυνση χρέους δίνουν η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας από τον Fitch, αλλά και τα θετικά σχόλια για το γεγονός στον γερμανικό Τύπο

Το μήνυμα Κοτζιά, η απάντηση της Άγκυρας και η επιχείρηση 'εκτόνωσης' της έντασης

Η απάντηση της Άγκυρας στο ΥΠΕΞ, οι επαφές Μητσοτάκη με Γιλντιρίμ και Τσαβουσογλου και η προσπάθεια της Τουρκίας να ρίξει τους τόνους στον απόηχο της έντασης στα Ίμια, όταν η τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού

 

Το μπορείς αυτό που έχεις γίνει;

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Mια τελευταία φορά. Τον άκουσε από την αρχή ως το τέλος. Περισσότερο από την μουσική και τα λόγια περίμενε να ακούσει τα χτυπήματα και τις μικρές χαρακιές που τις θυμόταν μία μία.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.