Η IWC Schaffhousen επίσημος χρονομέτρης του Spetses Classic Yacht Regatta 2016

Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, «άνοιξε πανιά» και έδωσε και φέτος το «παρών» στο δημοφιλέστερο αγώνα κλασικών σκαφών στην Ελλάδα.
SHARES

Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, «άνοιξε πανιά» και έδωσε και φέτος το «παρών» στο δημοφιλέστερο αγώνα κλασικών σκαφών στην Ελλάδα, Spetses Classic Yacht Regatta 2016, ως ο Επίσημος Χρονομέτρης του αγώνα.

Το Spetses Classic Yacht Regatta 2016, διοργανώθηκε για 6η  συνεχή χρονιά, από τις 30 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου, από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

Η IWC Schaffhausen «ταξίδεψε» και φέτος στο ιστορικό νησί των Σπετσών και, ως Επίσημος Χρονομέτρης του αγώνα, προσέφερε στο πλήρωμα του σκάφους “Puritan”, το νικητήριο στην κατηγορία βραβείου Concours d’ Elegance – Best Classic Boat, ένα μοναδικής σχεδίασης ρολόι, το Aquatimer Automatic.

Παράλληλα, παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο «Ορλώφ», παρουσία των σπουδαίων αθλητών της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή και Γιάννη Μιτάκη που θα αγωνιστούν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Βιτρίνες με όλες τις οικογένειες ρολογιών της IWC κοσμούσαν το σαλόνι του Poseidonion Grand Hotel, μεταξύ των οποίων και τα νέα ρολόγια Pilot.

Η νέα σειρά ρολογιών Pilot 2016 της IWC Schaffhausen προσφέρει μια ευρεία, ισορροπημένη γκάμα, από το ρολόι Big Pilot’s Heritage Watch έως το κομψό Mark XVIII και το εκλεπτυσμένο Pilot’s Watch Automatic 36. Στο καινούριο Timezoner Chronograph απαιτείται μια απλή και μόνο κίνηση για να αλλάξει κάποιος τη ζώνη ώρας, κάτι που συντελεί στο να αποτελεί το ιδανικό ρολόι-παγκόσμιας ώρας για τους συχνούς ταξιδιώτες.

Οι αποκλειστικές και συναισθηματικές συλλογές “Antoine de Saint Exupéry” και “Le Petit Prince” αποτελούν ακόμα μια πηγή απόλαυσης για πολλούς συλλέκτες αυτό το χρόνο.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Για ποιους μισθωτούς μειώνονται οι εισφορές

Σταδιακή μείωση των εισφορών από το 2017 έως το 2020 προβλέπει η απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος. Ποιους αφορά, πόσο εκτιμάται ότι θα είναι η απώλεια εσόδων στον προϋπολογισμό των Ταμείων

Διορίστηκαν στο Δημόσιο 156 αθλητές

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης τα ονόματα των 156 αθλητών οι οποίοι διορίζονται στο Δημόσιο αφού πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια. Γνωστοί αθλητές μέσα στη λίστα.

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.