PUBLI

Η Replay έφερε την Επανάσταση του DENIM στην Pitti Uomo!

H Replay έφερε για μια ακόμη φορά την Επανάσταση του Denim, στη διάρκεια της Pitti Uomo 93, στη Φλωρεντία.

Το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου στο χώρο της πρώην Ex Manifattura Tabacchi και με ένα φαντασμαγορικό show που περιλάμβανε εντυπωσιακά ακροβατικά, φωτοβολταϊκά και 3D εφέ έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση Hyperflex +, του denim της Replay με την επαναστατική ελαστικότητα, που αποτελεί και το νέο επίτευγμα της ερευνητικής προσπάθειας της εταιρεία του Treviso.

Η βραδιά ήταν ένα exclusive event για τους κορυφαίους αντιπροσώπους της εταιρείας με καλεσμένους από το χώρο του Τύπου, γνωστά supermodels και διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο βραβευμένος με Oscar Adrien Brody, το supermodel από το Ισραήλ, Bar Refaeli, το αγγελάκι της Victoria’s Secret, Joan Smalls και πολλοί ακόμα: Meredith Mickelson, Jessica Clarke και Lance Stroll. Επίσης, παρευρίσκονταν ο Alessandro Cattelan, γνωστός από το ιταλικό X-Factor, συνοδευόμενος από την Aurora Ramazzotti, καθώς και άλλες διάσημες προσωπικότητες όπως η Melissa Satta, η fashion blogger Chiara Biasi, και η Miriam Leone, εκπροσωπώντας τον σύγχρονο ιταλικό κινηματογράφο.

 

Η βραδιά συνεχίστηκε στους χορευτικούς ρυθμούς των DJ OFENBACH, του γαλλικού δίδυμου που αποτελείται από τον Dorian Lo και τον César de Rummel. Η βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες με την ηλεκτρονική μουσική του βρετανικού συγκροτήματος DISCLOSURE.

Στη διάρκεια της Pitti Uomo 93, στη Φλωρεντία η Replay πραγματοποίησε το preview μιας εντελώς νέας capsule collection, που πρόκειται να φέρει μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο των denim: Το Hyperflex +, που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σε συνεργασία με το ISKO ™, και είναι το αποτέλεσμα διαρκούς έρευνας και καινοτομίας από την διάσημη εταιρεία με έδρα το Veneto της Ιταλίας.

 

Και ενώ το Hyperflex, το μεγαλύτερο best-seller του brand από το 2014 που πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμά του, προσφέρει 100% ελαστικότητα στο υφάδι, το Hyperflex + παρέχει επίσης μεγάλο ποσοστό ελαστικότητας στο στημόνι, δίνοντάς του μια σχεδόν τρισδιάστατη ευελιξία : μια ελαστικότητα 3D για τέλεια εφαρμογή, η οποία πρόκειται να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου χάρη στο χαρακτηριστικό του “recovery power”.

Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, το Hyperflex+ διατίθεται για άνδρες και γυναίκες σε μαύρο denim και μπλε denim βαμμένο με μαύρο χρώμα.

Η ανδρική σειρά περιλαμβάνει τις γραμμές slim-fit Anbass, slim-fit biker, την απλή γραμμή chino και επιπλέον ένα μαλακό sport chino, με κορδόνι στη μέση και ραβδώσεις γύρω από τον αστράγαλο. Η γυναικεία συλλογή διαθέτει – εκτός από τα αθλητικά μοντέλα chino και τα μοντέλα biker που προτείνονται επίσης για τους άνδρες – και το νέο μοντέλο Luz, σε skinny-fit γραμμή. Οι πλύσεις του Hyperflex+ περιλαμβάνουν την ultrablack απόχρωση με φθορές και γδαρσίματα κατά τόπους για ένα αυθεντικό used look και επίσης την μπλε-μαύρη έκδοση σε αποχρώσεις του indigo αλλά και του γκρι, ενώ όλα τα μοντέλα έχουν υποβληθεί στην ίδια διαδικασία ξήρανσης 3D που δίνει στο denim την φθαρμένη του εμφάνιση.

#Replay #Replayjeans #ReplayRocksFirenze #DenimRevolution #HyperflexPlus