Μάθε την Ελλάδα σαν ντόπιος

Η AEGEAN σε προσκαλεί να γνωρίσεις ντόπιους από όλη την Ελλάδα, να μάθεις τα μυστικά του τόπου τους και να ταξιδέψεις σε αγαπημένους προορισμούς.
SHARES

Η AEGEAN συνεχίζει να φέρνει όλη την Ελλάδα Κοντά και σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους από κάθε γωνιά της, να τους ρωτήσεις αλλά και να μάθεις, όλα όσα θέλεις να ξέρεις για αγαπημένους Ελληνικούς προορισμούς!

Πόσα είναι αυτά που θα ήθελες να ρωτήσεις για το μέρος που θα ταξιδέψεις αλλά δεν έχεις κανέναν εκεί; Πόσες φορές ευχήθηκες να γνωρίζεις κάποιον ντόπιο που θα σου πει όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που μόνο οι κάτοικοι κάθε τόπου ξέρουν;

Μέσω του  η AEGEAN έχει σαν στόχο να φέρει όλη την Ελλάδα ακόμη πιο κοντά και να σου αποκαλύψει τους «άγνωστους θησαυρούς» που κάνουν κάθε τόπο ξεχωριστό με πρωταγωνιστές πραγματικούς κατοίκους κάθε περιοχής.

 

Πρώτος σταθμός η Χίος, όπου από την Παρασκευή, 3 Ιουνίου έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας όσο απροσδόκητες και αν είναι μέσω του Elladakonta.gr. Ο Βαγγέλης που είναι αγρότης από τον Κάμπο, η κεραμίστρια Πηνελόπη και η Ευγενία που είναι επαγγελματίας ψαράς, και οι δύο από τα Μεστά,  θα σας απαντήσουν με βίντεο οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Elladakonta.gr και στα Social Media της AEGEAN. 

Υποβάλλοντάς την ερώτησή σου, αυτόματα έχεις την ευκαιρία να γίνεις ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν εισιτήρια για δύο άτομα για τη Χίο για να γνωρίσετε τα μυστικά του νησιού αλλά και τους ντόπιους ακόμη καλύτερα, από κοντά!

Κάθε μήνα άλλη περιοχή, κάθε μήνα άλλοι ντόπιοι

Μέσω του Elladakonta.gr θα ταξιδεύεις κάθε μήνα και σε άλλο προορισμό γνωρίζοντας και άλλους ντόπιους που θα μοιραστούν μαζί σου πληροφορίες για την περιοχή τους ενώ θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις ένας από τους τρεις τυχερούς που κάθε μήνα θα κερδίζουν εισιτήρια για τον τόπο τους.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο μία σειράς ενεργειών της AEGEAN που στόχο έχουν την στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας, όχι μόνο μέσω της διασφάλισης της πλήρους κάλυψης του δικτύου εσωτερικού, αλλά και μέσω της υλοποίησης ενεργειών προς όφελος των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών. Κάθε μήνα, τα αεροσκάφη της AEGEAN και της Olympic Air θα γεμίζουν με εικόνες, χρώματα, γεύσεις και αρώματα από έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Όλη η Ελλάδα κοντά

Μπες σήμερα στο Elladakonta.gr & κάνε την ερώτησή σου για τη Χίο.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Κουίζ

Πόσο Βενγκέρ είσαι;

Όταν το πιο γοητευτικό στοιχείο του Αρσέν είναι πια το 'Αλσατός' που τον συνοδεύει, έχουμε ιερό χρέος να τεστάρουμε πόσο του μοιάζεις.

Best of Network

Η "επιστροφή" δείχνει ότι μπορεί

Ο Ολυμπιακός ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση αν και είναι με την πλάτη στον τοίχο, δικαίως. Και ελπίζει γιατί είναι πρωταθλητής, έχει καρδιά πρωταθλητή, έχει μέταλλο, εμπειρία, ειδικό βάρος και άμυνα. Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει την ήττα στην πόλη και γράφει για το 4ο ματς που ακολουθεί.

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.