PUBLI

Με μια σειρά εντυπωσιακών δράσεων γιόρτασε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ τα 20 χρόνια του ως Επίσημο Νερό του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Ο Νοέμβριος για την Αθήνα είναι ένα μήνας αφιερωμένος στον αθλητισμό.

Έτσι φέτος, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε για 35η συνεχή φορά, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, πάνω από 51.000 δρομείς έτρεξαν αυτή την ιστορική διαδρομή και πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μέσα στο Καλλιμάρμαρο, γεμίζοντάς όλο το στάδιο ενέργεια και αθλητικό πνεύμα.

 

Για 20η χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το επίσημο νερό του Μαραθωνίου, υποστήριξε ένθερμα τους δρομείς του αγώνα και τους βοήθησε να ξεπεράσουν τα όριά τους. Ως Επίσημος Χορηγός, την Κυριακή μοίρασε συνολικά 362.000 συσκευασίες των 500ml στους δρομείς του αγώνα, μικρούς και μεγάλους, προσφέροντάς τους την απαραίτητη δροσιά και ενυδάτωση για την ολοκλήρωση των 5χλμ, 10χλμ και 42χλμ.

Η ΑVRA Running Team, με τη συμμετοχή εργαζομένων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, έτρεξε στον Μαραθώνιο για δεύτερη χρονιά. Πάνω από 500 δρομείς, με κεντρικό μήνυμά τους «Τρέχουμε Μαζί» γέμισαν τους δρόμους της Αθήνας χαμόγελα. Αλλά δεν έτρεξαν μόνοι! Πέντε μέλη της AVRA Running Team συνόδευσαν 5 μέλη της MDA Hellas, στον πρωϊνό αγώνα 5km, προσφέροντάς τους χαρά και δύναμη. Μέσα από αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία, η AVRA Running Team έδειξε την ενεργή της υποστήριξη στο Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις και πέρασε σε όλους τους συμμετέχοντες ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είχε το δικό του περίπτερο μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Χωριό των Χορηγών, γεμάτο πολλές εκπλήξεις για όσους βρέθηκαν εκεί. Με την είσοδό σου στο περίπτερο μπορούσες να δεις μπροστά σου το ΑΥΡΑ Running Challenge. Δύο στατικοί μαγνητικοί διάδρομοι περίμεναν όποιον ήθελε να συμμετέχει στο διαδραστικό παιχνίδι της εικονικής διαδρομής των 10χλμ. Με αυτή την προσομοίωση ενός πραγματικού αγώνα τρεξίματος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, χάρισε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν και οι ίδιοι τη χαρά της συμμετοχής σε έναν αγώνα δρόμου μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Αλλά οι εκπλήξεις δεν τέλειωσαν εκεί! Στο περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, βρέθηκε ο καλαθοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έβγαλε selfies με δρομείς και θεατές όλων των ηλικιών, δείχνοντάς τους την υποστήριξή του στην προσπάθειά τους. Ως αθλητής άλλωστε και ο ίδιος, γνωρίζει πολύ καλά το συναίσθημα να θέτεις στον εαυτό σου έναν στόχο και να τον καταφέρνεις.

 

Σε μία ηλιόλουστη ημέρα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ γιόρτασε με τους χιλιάδες δρομείς τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, και ανανέωσε το ραντεβού του με όλους τους συμμετέχοντες για του χρόνου!