ENTERTAINMENT

Δες αποκλειστικά το making of του ‘Batman V Superman’

Το ΟΝΕΜΑΝ εξασφάλισε ένα χορταστικό βίντεο με υπότιτλους για τη δημιουργία της πιο πολυσυζητημένης ταινίας της άνοιξης.

Ο Μπάτμαν ήρθε αντιμέτωπος με τον Σούπερμαν αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε και είμαι σίγουρος ότι τις σεισμικές δονήσεις τις ακούσανε και στο διάστημα. Δεν ήταν μόνο οι δύο υπερήρωες που ήρθαν αντιμέτωποι, αλλά και οι κριτικοί, και το κοινό, και ο Ζακ Σνάιντερ, και γενικά μην τα πολυλογούμε, τέτοιο χαμό είχαμε αρκετό καιρό να δούμε.

Το ‘Batman V Superman: Dawn of Justice’ άνοιξε με $424 εκατομμύρια παγκοσμίως, ένα από τα μεγαλύτερα ανοίγματα στην ιστορία του box office, και το μεγαλύτερο για ταινία με υπερήρωες. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ένα άνοιγμα στις ΗΠΑ που ξεπερνά τις ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν καθώς και 122,000 θεατές στην Ελλάδα (το μεγαλύτερο υπερηρωικό άνοιγμα τα τελευταία 8 χρόνια).

Τώρα, με την ταινία να έχει ήδη ξεπεράσει το μισό δισεκατομμύριο εισπράξεων παγκοσμίως από χθες, αυτό που άμεσα γίνεται εμφανές είναι πως η στάση της κριτικής δεν αποθάρρυνε ένα κοινό που πολύ απλά ήθελε να δει. Η post-game ανάλυση της ταινίας έχει σχεδόν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον με την ανάλυση του ίδιου του έργου. Το οποίο λέει πολλά γιατί το ίδιο το έργο, παρά τις πολλές απαξιωτικές κριτικές(*), παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

(*Κι εδώ έχει σημασία να τονίσουμε την τεράστια διαφορά ανάμεσα στην αρνητική και την απαξιωτική κριτική. Το BvS είναι μια ταινία που σηκώνει τεράστιες συζητήσεις σε όποια πλευρά του debate κι αν σταθείς κι αυτό δε μπορούν να το πουν πολλές ταινίες.)

Το “Batman V Superman” του Ζακ Σνάιντερ συνεχίζει στις αίθουσες, και το ΟΝΕΜΑΝ εξαασφάλισε ένα αποκλειστικό υποτιτλισμένο χορταστικό making of με παρασκηνιακό σχόλιο και δηλώσεις των συντελεστών της ταινίας.

 

Μέσα στην όλη παραφιλολογία γύρω από την ταινία υπάρχει και το γεγονός πως, ειδικά μετά το επιτυχημένο box office της, τα πλάνα της Warner για σύμπαν DC συνεχίζουν σταθερά και δυναμικά. Ο Μπεν Άφλεκ αποκάλυψε πως έχει έτοιμο ένα σενάριο για σόλο Μπάτμαν ταινία που υποπτευόμαστε πως θα σκηνοθετήσει κιόλας, η “Wonder Woman” έρχεται το επόμενο καλοκαίρι με τη Γκαλ Γκαντότ να είναι μάλλον το στοιχείο του φιλμ για το οποίο συμφωνούν όλοι, ενώ ο Σνάιντερ ξεκινά γυρίσματα για το “Justice League” τις επόμενες μέρες.

Να και η πρώτη εικόνα από το “Wonder Woman”, featuring Ρόμπιν Ράιτ ως -φυσικά- αμαζόνα πολεμίστρια.

 

Α, και ναι, το “Suicide Squad”, που παραμένει η πιο αναμενόμενη ταινία μας για φέτος, έρχεται τον Αύγουστο.

*Το “Batman V Superman: Dawn of Justice” συνεχίζει να προβάλλεται στις αίθουσες από την Tanweer.