ENTERTAINMENT

O Louis C.K. έβγαλε νέα σειρά με τον Steve Buscemi χωρίς να το πει σε κανέναν

Το "Horace and Pete" έσκασε χωρίς προειδοποίηση στο σάιτ του κωμικού.

Όλοι περιμένουμε εναγωνίως την απόφαση του Λούις Σι Κέι για το πότε (και αν) θα περιμένουμε την επόμενη σεζόν “Louie”, το οποίο παίρνει αυτή τη στιγμή άλλο ένα αόριστο διάλειμμα μέχρι ο δημιουργός της σειράς να φορτίσει πάλι μπαταρίες και να επιστρέψει για να μας διαλύσει πάλι τα σωθικά. Όσο περιμένουμε, ο Λούι, επειδή έτσι γουστάρει, ξεκίνησε μια νέα σειρά (μάλλον) από το σάιτ του, το “Horace and Pete”, όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Στιβ Μπουσέμι, τον πολυβραβευμένο Άλαν Άλντα και την Τζέσικα Λανγκ.

Το πρώτο επεισόδιο, που έσκασε πριν 2 μέρες χωρίς κανείς να το περιμένει ή να γνωρίζει για την ύπαρξή του, κρατάει μια ώρα, κοστίζει $5 και διατίθεται στο σάιτ του κωμικού, ούτε Netflix, ούτε Hulu ούτε τίποτα, η φάση είναι γιόλο.

 

Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε, το “Horace and Pete” είναι μια σειρά σε ένα σκηνικό, εμπνευσμένο βαριά από το “Cheers”, με τους χαρακτήρες των Λούις Σι Κέι και Στιβ Μπουσέμι να έχουν ένα παραδοσιακό μπαράκι, και τους θαμώνες να παίζουν διάφοροι γωνστοί ηθοποιοί ή κωμικοί. Στο πρώτο επεισόδιο παίζουν μεταξύ άλλων η Τζέσικα Λανγκ, η Ίντι Φάλκο των “Sopranos”, η Ρεμπέκα Χολ, και άλλοι.

Το “Horace and Pete” γυρίστηκε εμφανώς πολύ γρήγορα και πολύ πρόσφατα (υπάρχουν αναφορές σε δηλώσεις του Τραμπ από την περασμένη βδομάδα, όπως και στο ζευγάρι του Super Bowl, το οποίο έγινε γνωστό πριν 7 μέρες), και, περίμενε, μιλάει για τον εκφυλισμό των παραδοσιακών δομών της Αμερικάνικης κοινωνίας. Αλήθεια!

Έτσι τώρα, δίπλα στο “πότε επιστρέφει το Louie” θα έχουμε και το “πότε θα παιχτούν νέα επεισόδια του Horace and Pete, επίσης πόσα είναι, και γενικότερα, τι φάση;”