ENTERTAINMENT

Οι Mumford & Sons, o Kanye West κι οι National ετοιμάζουν άλμπουμ μαζί

Ελπίζω να υπάρχει και μπάντζο.

Αν κάποια στιγμή είχες πιάσει τον εαυτό σου να αναρωτιέται πώς μπορεί να ακούγεται μια συνεργασία ανάμεσα στον Kanye West, τους National, την Ellie Goulding και τους άμπαντζους πλέον Mumford & Sons (το οποίο ειλικρινά είναι μια τόσο περίεργη σκέψη που αν την είχες κάνει να ξέρεις σε εκτιμώ), τώρα θα έχεις την απάντησή σου.

Τα τρία αυτά πρωτοκλασάτα acts θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα φιλανθρωπικό άλμπουμ 12 κομματιών με τίτλο Metamorphoses. Ο στόχος του άλμπουμ να είναι να στηρίξει την οργάνωση Global Citizen, η οποία προσπαθεί να εξαλείψει την ‘υπερβολική’ παγκόσμια φτώχεια ως το 2030. Το οποίο είναι δυνατός στόχος: Σου λέει τι είμαστε, παιδάκια για να θέλουμε να μην υπάρχει πια φτώχεια; Οπότε ρεαλιστικά ρε παιδί μου, τι μπορεί να γίνει;

 

Τα δύο συγκροτήματα κι ο Kanye θα μετατρέψουν σε τραγούδια τις ιστορίες ακτιβιστών, κάτι που μας κάνει ήδη να μαντεύουμε το περιεχόμενο. Οι Mumford θα έχουν το επικολυρικό μελό, οι National το εσωτερικό γεμάτο ένταση προσωπικό δράμα, ο Kanye θα συνδέσει κάπως την παγκόσμια φτώχεια με τη δημοσιότητά του με έναν τρόπο που θα είναι 38% εξοργιστικός, 47% στεγνή ιδιοφυία και 15% κάποιο παλιό obscure ούγγρικο post-rock κομμάτι που ούτε στην Ουγγαρία δεν ξέρουν ότι υπάρχει. (Η Ellie Goulding θα πει ένα τσιφτετέλι.)

Εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερα για το Global Citizen και το Metamorphoses, εδώ μπορείς να διαβάσεις ένα παλιότερο κείμενό μας για τους National και εδώ μπορείς να ακούσεις το New Slaves του Kanye επειδή πάντα μια αφορμή να ακούσεις αυτό το κομμάτι είναι μια καλή αφορμή.

 

Το άλμπουμ αυτό θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, οπότε να ένας ακόμα λόγος να θέλω να έρθει και να φύγει γρήγορα το καλοκαίρι.