ENTERTAINMENT

Οι νέες Ghostbusters αποκαλύπτονται στο πρώτο τους τρέιλερ

Τα φαντάσματα επιστρέφουν απέναντι σε νέο καστ.

Το “Ghostbusters” είναι ένα από εκείνα τα σημαδιακά ’80s classics, από αυτά που αναφέρονται πάντα δίπλα δίπλα στα Ιντιάνα Τζόουνς και στους Φέρις Μπιούλερ και στις Επιστροφές στο Μέλλον, είναι τελοσπάντων μια από εκείνες τις ταινίες, και η γοητεία που ασκούν εκείνες οι ταινίες στο σημερινό κινηματογραφικό πεδίο είναι κάτι το αξεπέραστο. Οπότε, θέλω να πω, όσο κι αν στο παρελθόν υπήρχαν δυσκολίες και εμπόδια, ήταν αληθινά βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα επέστρεφε.

 

Η μαγκιά εν προκειμένω είναι ότι επιστρέφει ως κάτι διαφορετικό, με την 4άδα των κυνηγών να είναι πλέον 100% γυναικεία. Ο Πολ Φιγκ, σκηνοθέτης μερικών από τις καλύτερες mainstream κωμωδίες τα τελευταία χρόνια (“Bridesmaids”, “Spy”) συγκεντρώνει εδώ τις Κρίστεν Γουιγκ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Λέσλι Τζόουνς και Κέιτ ΜακΚίνον, το οποίο είναι εξαιρετικό νέο επειδή: Πολύ αστείες.

Σήμερα βγήκε το πρώτο τρέιλερ που δε μας λέει κάτι για την υπόθεση της ταινίας, και φυσιολογικό επειδή εδώ που τα λέμε κανείς αυτή τη στιγμή δε νοιάζεται για την υπόθεση, νοιάζεται μόνο για την επιστροφή και για το πώς αυτή θα μοιάζει. Το πρώτο δείγμα μοιάζει ωραιότατο- χαμογελούσα για όλο το φουλ δίλεπτο του τρέιλερ και νομίζω ακόμα χαρούμενος είμαι.

 

Η ταινία κυκλοφορεί στις 28 Ιουλίου από την Feelgood.