ΣΙΝΕΜΑ

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του ‘Καυγάς στο Μπλοκ 99’

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας και δες πρώτος στις 20 Οκτωβρίου την πιο βίαιη ταινία της χρονιάς.

Το ‘Καυγάς στο Μπλοκ 99‘ είναι πιθανότατα η πιο βίαιη ταινία της χρονιάς. Ακόμα κι αν είσαι φανατικός του είδους, ο σκηνοθέτης Craig Zahler (‘Bone Tomahawk‘) θα καταφέρει να σε κάνει να τιναχτείς από τη θέση σου σαν να σε χτύπησε ηλεκτρισμός.

Ο Vince Vaughn είναι ο Bradley, ένας πρώην χρήστης, που χάνει τη δουλειά του και μαθαίνει ότι η γυναίκα του (η Jennifer Carpenter του ‘Dexter’) τον απατάει. Για να σώσει τον γάμο του και να πατήσει στα πόδια του πιάνει δουλειά ως διακινητής ναρκωτικών. Ενάμισι χρόνο μετά έχει την ευτυχισμένη ζωή που ονειρευόταν μέχρι που μια παράδοση πάει στραβά, καταλήγει στη φυλακή και αρχίζει να σπάει κρανία.

Συμπληρώσε τη φόρμα και πάρε μέρος στον διαγωνισμό που χαρίζει 30 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere, που θα γίνει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα στον Κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ (Πλατεία Κοραή, εντός της στοάς, Μετρό Πανεπιστήμιο).

*To ‘Brawl in Cell Block 99’ (‘Καυγάς στο Μπλοκ 99’) θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Weirdwave στις 26 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Vince Vaughn μοιράζει γροθιές στο ελληνικό τρέιλερ του ‘Μπλοκ 99’