ΣΙΝΕΜΑ

Κέρδισε 30 διπλές προσκλήσεις για το ‘Doctor Strange’

Ο Μάγος της Marvel έφτασε. Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας για να τον δεις στη μεγάλη οθόνη.

Αν πρόλαβαν να σου λείψουν οι ήρωες της Marvel, ώρα να ετοιμαστείς για τον επόμενο! Την Τρίτη 25/10, ο Doctor Strange κάνει πρεμιέρα και σε περιμένει στον κινηματογράφο Αθήναιον (Βασ. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι) στις 20.30.

Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα για να κερδίσεις μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα! Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή 21/10.

Η ζωή του παγκοσμίως διάσημου νευροχειρουργού, Δόκτωρ Stephen Strange, αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα του στερεί τη χρήση των χεριών του. Όταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, ψάχνει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Κάμαρ-Ταζ.

Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Strange – εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες — αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος μάγος.

Πάρε μια σύντομη γεύση από το τρέιλερ και τις φωτογραφίες: