ΣΙΝΕΜΑ

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας ‘Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού’

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας 'Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού' του Γιώργου Λάνθιμου στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και ώρα 20:00.

Δύο χρόνια μετά τον Αστακό, ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζεται -παραδοσιακά- στο σενάριο με τον Ευθύμη Φιλίππου και σκηνοθετεί τον ‘Θάνατο του Ιερού Ελαφιού‘ με τους Colin Farrell, Nicole Kidman, Barry Keoghan (’71), Raffey Cassidy (Tomorrowland), Sunny Suljic (The Unspoken), Bill Camp (12 Years a Slave) και την Alicia Silverstone (Clueless). Η ταινία ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ Καννών και έφυγε με το βραβείο Σεναρίου

Σύνοψη:

Ο Steven (Colin Farrell) είναι ένας διαπρεπής καρδιοχειρουργός, παντρεμένος με την Anna (Nicole Kidman), μία καταξιωμένη οφθαλμίατρο. Είναι ευκατάστατοι και ζουν ευτυχισμένοι με τα δύο τους παιδιά, τη δεκατετράχρονη Kim (Raffey Cassidy) και τον δωδεκάχρονο Bob (Sunny Suljic). O Steven έχει αναπτύξει φιλική σχέση με τον Martin (Barry Keoghan), ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, ορφανό από πατέρα, το οποίο μοιάζει να έχει υπό την προστασία του. Τα πράγματα παίρνουν ολέθρια τροπή όταν ο γιατρός συστήνει τον Martin στην οικογένεια του, αναστατώνοντας τον κόσμο τους, ενώ ο ίδιος καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μια ασύλληπτη θυσία και τον κίνδυνο να χάσει τα πάντα.

2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού του Γιώργου Λάνθιμου στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και ώρα 20:00: