HARRY POTTER

Το Twitter δεν ήταν έτοιμο για τον Dumbledore του Jude Law

Πιο hot for teacher πεθαίνεις.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

Την πρώτη φορά που είδαμε τον Dumbledore έξω από το σπίτι των Dursley όπου παρέδωσε τον Harry Potter, φορούσε μπότες με τακούνι και τις χαρακτηριστικές του μωβ, βελούδινες ρόμπες. O Dumbledore ήταν πάντοτε #onfleek, δεν ζήσαμε καμία έκπληξη όταν επιβεβαιώθηκε από το νέο τρέιλερ του ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ ότι η νεαρή του εκδοχή κυκλοφορούσε σαν μοντέλο της Burberry. To είχε πει κι ο Kingsley Shacklebolt άλλωστε, “Dumbledore’s got style”.

O Jude Law ζει μεγάλες στιγμές ως καθηγητής Μεταμορφώσεων στο Hogwarts (όπως πολύ σωστά εντόπισαν οι φαν, η τάξη όπου απεικονίζεται είναι της Άμυνας Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών ωστόσο) και οι αντιδράσεις είναι φανταστικές.

To Twitter δεν ήταν έτοιμο για έναν σέξι Dumbledore.

 

Στο μεταξύ, το κάστινγκ του Johnny Depp παρά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του, Amber Heard, για ενδοοικογενειακή βία εξακολουθεί να διχάζει (η J.K. Rowling και ο David Yates που σκηνοθετεί έχουν υπερασπιστεί την απόφασή τους), ενώ απογοήτευση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι – τουλάχιστον στο συγκεκριμένο sequel – δεν θα εξερευνηθεί η ερωτική πλευρά της σχέσης του Dumbledore με τον Grindewald παρότι η Rowling έχει αποκαλύψει ότι ο πρώτος υπήρξε ερωτευμένος με τον δεύτερο.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

7 ακόμα Χάρι Πότερ spin-offs που θέλουμε να γράψει η J.K. Rowling
‘Fantastic Beasts 2’: Επιτέλους η πλοκή αποκαλύπτεται