ΣΙΝΕΜΑ

Ο παραγωγός του ‘Kong’ μας μιλάει για τη μάχη των τεράτων

Ο παραγωγός του 'Kong: Skull Island', Alex Garcia, μιλάει για την πολυαναμενόμενη ταινία και όσα ακόμα μπορούμε να περιμένουμε.

Ο μοναδικός αντίπαλος του King Kong, εκτός τον σύγχρονο πολιτισμό και τα υπόλοιπα τέρατα που έχει κατά καιρούς αναγκαστεί να αντιμετωπίσει, είναι σε κινηματογραφικούς τουλάχιστον όρους, μόνο ο Δράκουλας. Αν, δε, σκεφτείς ότι ο Δράκουλας, παρότι ρίχνει δυο χρόνια στην ιστορική σινεματική ύπαρξη του Kong, βασίζεται στο βιβλίο του Bram Stoker, ο υπερπίθηκος παίζει μόνος του ως ο παλαιότερος και διαχρονικότερος ορίτζιναλ χαρακτήρας του Χόλιγουντ.

Ο Kong εμφανίζεται ξανά και ξανά στις οθόνες μας από το 1933 και, σύμφωνα με τον Alex Garcia, τον παραγωγό του ‘Kong: Skull Island’ που έρχεται στην Ελλάδα από την Tanweer, ο χαρακτήρας έχει διαρκέσει και επηρεάσει τόσο το μέσο του όσο και το κοινό, γιατί όπως όλα τα σύμβολα, είναι μεγαλύτερος από όλους μας.

Ο Garcia μιλά επίσης για το all-star καστ της ταινίας, την επιλογή των τοποθεσιών που μαζί έφτιαξαν το ανεξερεύνητο Skull Island, και τα σχέδια της Warner Bros. για το MonsterVerse που στήνει.

Είπε κανείς Kong vs. Godzilla;

Πάρε μια γεύση από την ταινία με τα παρακάτω κλιπ: