ΣΙΝΕΜΑ

Το ‘Avengers: Infinity War’ παίρνει μπροστά με ένα επικό βίντεο

Ο μαραθώνιος γυρισμάτων για το επόμενο έπος της Marvel ξεκίνησε.

Ίσως μεγαλύτερη απειλή ακόμα και από τον Thanos, έναν εχθρό που έχει αρχίσει να χτίζει η Marvel από το πρώτο ακόμα ‘Avengers’, είναι το γεγονός ότι όταν θα χτυπήσει την πόρτα, οι ήρωες που προστατεύουν τον πλανήτη είναι διασπασμένοι. Κακά τα νέα για τους πολίτες του μαρβελικού σύμπαντος που περιμένουν την προστασία τους, καλά τα νέα για εμάς τους θεατές που βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολύ καλή δραματουργικά ευκαιρία.

Μετά το ‘Civil War’ οι αδελφοί Russo προχωρούν στο ‘Infinity War’, ένα έπος δύο ταινιών που ξεκίνησαν γυρίσματα στις 23 Ιανουαρίου και θα βρίσκονται σε παραγωγή όλη τη χρονιά, και βάζουν και εμάς στο παιχνίδι με το παρακάτω βίντεο:

Εκτός από τον Robert Downey Jr., τον Chris Pratt και τον Tom Holland που μας μιλούν για την εμπειρία από την πλευρά του καστ, και τους Kevin Feige, αδερφούς Russo και Christopher Marcus που έχουν περισσότερα να πουν για την ανάπτυξη της ιδέας και την προετοιμασία της, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε και μια ματιά σε concept art της ταινίας που μπορούμε ήδη να φανταστούμε στη μεγάλη οθόνη.

Ο Tony Stark είναι όπως πάντα ο πιο ανήσυχος. Και σίγουρα θα είναι και ο πιο ενοχικός.

Τουλάχιστον επιβλητικός ο “πιο τρομακτικός” big bad των Avengers.

Από τώρα μέχρι την πρεμιέρα, αυτή εδώ είναι επισήμως η στιγμή που θα περιμένουμε περισσότερο.

O Downey Jr. έκανε και ένα Facebook live με τους αδερφούς Russo από το σετ της ταινίας. Δεν θα κερδίσεις πολλά σε επίπεδο πληροφορίας, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσεις.

Εσύ τι περιμένεις περισσότερο από το ‘Avengers: Infinity War’;