ΣΙΝΕΜΑ

Marvel/DC: Τα υπερηρωικά νέα της ημέρας σου

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ‘Spiderman: Homecoming’, ‘Thor 3: Ragnarok’ και ‘Justice League’.

Μπορεί τα ‘Batman v Superman’, ‘Captain America: Civil War’ και ‘X-Men: Apocalypse’ να βγήκαν από τη λίστα μας, αλλά για το ‘16 δε μένουν μόνο το ‘Suicide Squad’ και το ‘Doctor Strange’. Έχουμε το νου μας και στα γυρίσματα όλων όσων μαγειρεύονται τώρα που μιλάμε.

Ποια είναι αυτά;

‘THOR: RAGNAROK’

Μόλις πριν δύο μέρες πέρασε επισήμως από τη φάση της παραγωγής στη φάση των γυρισμάτων η τρίτη ταινία του θεού του Asgard, με τις πρώτες εβδομάδες να βρίσκουν συνεργείο και ηθοποιούς στη μακρινή Αυστραλία.

Έχουμε πει ξανά πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε για τη συγκεκριμένη ταινία που, εκτός από την προσθήκη των Cate Blanchette, Jeff Goldblum και Tessa Thompson (‘Creed’) στο καστ και την επίσκεψη του Mark Ruffalo στον ρόλο του Hulk, έχει στα ηνία και τον Taika Waititi, μία ιδιαίτερη επιλογή σκηνοθέτη που μας έχει δώσει το γλυκύτατο ‘Hunt for the Wilderpeople’ στο παρελθόν.

Φαίνεται πως επιτέλους θα μπορέσουμε να δούμε μία πιο κοσμική ταινία ‘Thor’ με τον πρωταγωνιστή στο στοιχείο του.

‘SPIDER-MAN: HOMECOMING’

Ταυτόχρονα με το ‘Thor 3’ γυρίζεται και το ‘Spider-Man: Homecoming’, που μετά τη δημοφιλή εμφάνιση του Spider-Man στο ‘Civil War’ έγινε σε χρόνο μηδέν η πιο πολυαναμενόμενη από τις μαρβελικές ταινίες.

Ο Tom Holland που υποδύεται τον φρέσκο στον υπερηρωικό κόσμο Peter Parker φροντίζει να ανανεώνει το Instagram του με όσα νεότερα του επιτρέπεται και ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός.

First day on the job and I already got my chair     #SpiderMan :Homecoming

A photo posted by ✌️ (@tomholland2013) on

Drinking healthy with my @ninjakitchen and #argi #trainharderrecoverfaster

A photo posted by ✌️ (@tomholland2013) on

Κρύο πάντως στην Atlanta.

Filming in Atlanta    #spidermanhomecoming

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on

‘JUSTICE LEAGUE’

Είχαμε ήδη καταλάβει από τα αποτελέσματα της προπόνησης που κάνει ο J.K. Simmons ότι ο Commissioner Gordon της ‘Justice League’ δε θα μασάει και πολύ μ’ αυτά τα μπράτσα, αλλά δε βλάπτει και η επιβεβαίωση από την πηγή.

Οι άνθρωποι της γενιάς μου θυμούνται τον Commissioner Gordon σαν ένα χαρούμενο, αναποτελεσματικό τύπο που θυμίζει Άγιο Βασίλη και πιστεύω με τα χρόνια στα κόμικ αναδείχθηκε μία πιο σκληροτράχηλη πλευρά του […] Μου αρέσει η ιδέα ενός Commissioner Gordon που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, έναν πραγματικό συνέταιρο του Batman, όχι απλά έναν τύπο που ανάβει το σινιάλο και φωνάζει βοήθεια

Τάδε έφη Simmons και τον πιστεύουμε, ειδικά από τη στιγμή που ο χαρακτήρας του θα πρέπει να ταιριάξει και αισθητικά και εννοιολογικά με την πιο εμμονική και badass εκδοχή του Batman που είδαμε στο ‘Batman v Superman’.

***

Εσύ ποια από τις παραπάνω ταινίες περιμένεις με μεγαλύτερη ανυπομονησία;