OSCARS

Όταν ο Jimmy Kimmel τουήταρε στον Trump από την οσκαρική σκηνή

Αφού δεν τουήταρε για τα Όσκαρ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, του έκανε nudge ο παρουσιαστής της τελετής.

Ζούμε τη στιγμή της ιστορίας που ο παρουσιαστής μιας τελετής βραβείων τουητάρει χιουμοριστικές σποντίτσες στον Πρόεδρο των ΗΠΑ την ώρα του live, και θα έπρεπε να κάτσουμε μια στιγμή, και να σκεφτούμε τι γίνεται.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Trump,” είπε ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel, συνεχίζοντας: “Θυμάστε πέρσι που έμοιαζε σαν τα όσκαρ να είναι ρατσιστικά; Πάει αυτό, χάρη σε αυτόν.” Θέλουμε να ελπίζουμε πως η ευρύτερη ματιά των Όσκαρ είναι βαθύτερη από μια απλή αντίδραση, αλλά δε θα κολλήσουμε εκεί, γιατί ο Kimmel συνέχισε.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

Σε μια κίνηση που είχε προφανέστα στόχο να αναπαράγει κάτι από τη μαγεία της selfie της Ellen (που παραμένει μια από τις ωραιότερες μοντέρνες στιγμές των Όσκαρ), ο Kimmel έβγαλε σε κοινή θέα την οθόνη του κινητού του καθώς άρχισε να τουητάρει προς τον Trump, ο οποίος παρέμεινε απρόσμενα συγκρατημένος καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, μην τουητάροντας τίποτα.

Αυτά έγραψε ο Kimmel:

H αναφορά στη Meryl αφορά φυσικά την κόντρα του Trump με τη Streep, η οποία έβγαλε έναν λόγο εναντίον του κι εκείνος απάντησε πως είναι υπερεκτιμημένη. ΟΚ.

Αλλά ας θυμηθούμε και τη selfie της Ellen, τότε που ζούσαμε σε πιο αγνές εποχές και δε χρειαζόταν να γίνουν mentions σε έναν άνθρωπο σαν τον Donald Trump για να βγει η τελετή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάντα για τα Όσκαρ