OSCARS

Όταν ένα πούλμαν με τουρίστες έσκασε στα Όσκαρ

Όταν ετοιμάζεσαι για έκθεση και βρίσκεσαι στα Όσκαρ.

Βρίσκεσαι στο Λος Άντζελες για πρώτη φορά. Επιβιβάζεσαι στο τρενάκι για τουρίστες και ετοιμάζεσαι να επισκεφθείς μία έκθεση με θέμα ταινίες. Τελικά σκας στο Dolby Theatre και σε φιλάει ο Ryan Gosling.

Η διοργάνωση των Όσκαρ έκανε έκπληξη στους επιβάτες ενός τουριστικού λεωφορείου βάζοντάς τους κατευθείαν στην καρδιά της τελετής. Κάτι μας λέει ότι όσα ακολούθησαν θα μείνουν στη συλλογική μνήμη του Ίντερνετ για πολύ καιρό ακόμα, αν όχι για πάντα με τη μορφή αθάνατων meme και gif.

Καλύτερο παράδειγμα ήταν ο Gary που άρχισε να τραβάει βίντεο με το που πάτησε το πόδι του στον χώρο που εκτυλισσόταν η τελετή και δε σταμάτησε ούτε όταν ο Jimmy Kimmel άρχισε να τον συστήνει σε σταρ όπως η Nicole Kidman και η Meryl Streep.

Αποκορύφωμα της μέρας – αν όχι της ζωής – του Gary ήταν η σύντομη αναπαράσταση γάμου που έκανε ο Kimmel με εκείνον, τη σύντροφό του Nicki και κουμπάρο τον Denzel Washington που μετά από τα πρώτα δευτερόλεπτα δε φάνηκε να το διασκεδάζει όσο οι υπόλοιποι.

Ο Gary και οι υπόλοιποι δεν ξεσήκωσαν μόνο το κοινό των Όσκαρ εντός της αίθουσας, αλλά και όσους παρακολουθούσαν από το σπίτι.

Α, και τους Chicago Bulls.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).