ΣΙΝΕΜΑ

Δες τη Milla Jovovich σε μια αποκλειστική σκηνή από το τελευταίο ‘Resident Evil’

Το ‘Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο’ έρχεται στις αίθουσες αυτή τη βδομάδα κι εμείς σου έχουμε μια πρώτη γεύση.

Αυτή την εβδομάδα, η ιστορία της Alice τελειώνει, μαζί με ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise των τελευταίων 15 χρόνων.

Το ‘Resident Evil’ ξεκίνησε ως χαλαρή διασκευή της ομώνυμης σειράς βιντεοπαιχνιδιών κι όσο εξελισσόταν άρχισε ταυτόχρονα να πειραματίζεται ενσωματώνοντας ένα σωρό είδη και τάσεις του sci-fi μέσα στην ιστορία του, από ταινίες επιβίωσης σε ζόμπι αποκάλυψη και Mad Max σκηνικά (στην τρίτη ταινία) μέχρι ‘Inception’ πειραματισμούς στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο.

Τώρα η ιστορία της Alice φτάνει στο τέλος της, με τη Milla Jovovich να ενσαρκώνει για τελευταία φορά τον διάσημο ρόλο της.

 

Στο ‘Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο’, η ανθρωπότητα πνέει πλέον τα λοίσθια, καθώς οι ορδές των ζόμπι αφανίζουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η Alice καλείται να επιστρέψει στο Raccoon City, εκεί από όπου όλα ξεκίνησαν, εκεί όπου η σατανική Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για το τελικό χτύπημα. Σε μια μάχη με το χρόνο, η Alice θα ενώσει τις δυνάμεις της σε αυτή την τελευταία της αποστολή με παλιούς γνώριμους και θα προετοιμάσει το έδαφος για νέες συμμαχίες.

Εμείς εξασφαλίσαμε ένα αποκλειστικό υποτιτλισμένο κλιπάκι με την ομάδα της Alice να προσπαθεί να δραπετεύσει από μια επικίνδυνη παγίδα, σαν μια μικρή πρώτη γεύση από αυτά που θα δούμε στην ταινία.

 

Δες και το τρέιλερ:

 

*Το ‘Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο’ βγαίνει στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου από τη Feelgood.