STAR WARS

Μία φωτογραφία από το ‘Star Wars: The Last Jedi’ θα σε κάνει να χαμογελάσεις

Ο Rian Johnson μοιράζεται μαζί μας ένα στιγμιότυπο από το μοντάζ του επόμενου ‘Star Wars’.

Μετά από μήνες υποθέσεων, προβλέψεων, θεωριών και ξεσπασμάτων για τη μυστικότητα του Rian Johnson, της Lucasfilm και της Disney για τον τίτλο του Επεισοδίου VIII – και για οτιδήποτε έχει να κάνει με την ταινία γενικά – επιτέλους μάθαμε πώς θα ονομάζεται το επόμενό μας ταξίδι στον πολύ, πολύ μακρινό γαλαξία.

Μετά το ‘Return of the Jedi’ και το ‘Revenge of the Sith’, τώρα θα έχουμε το ‘The Last Jedi’ γιατί προφανώς η Lucasfilm θέλει να μας βάλει να ψάχνουμε θεωρίες για όλο το ‘17. Είναι το ‘Jedi’ πληθυντικός και άρα μιλάει και για τον Luke και για τη Rey; Θα πεθάνει ο Luke πριν την κάνει κι εκείνη Jedi και άρα θα είναι ο τελευταίος; Θα πεθάνει αφού την έχει εκπαιδεύσει και άρα θα είναι εκείνη τώρα η τελευταία Jedi;

Ανεξάρτητα από τον ντόρο που έχει προκαλέσει ο τίτλος και σε αντίθεση με το ‘Rogue One’ που επέλεξε να μην έχει opening crawl, το ‘The Last Jedi’ θα το δούμε να ανοίγει την επόμενη ταινία υπό τους ήχους του κλασικού σκορ του John Williams. Ο Johnson μοιράστηκε χτες στο Instagram του τη στιγμή που έριξε το crawl στο μοντάζ και αν κρίνουμε από το caption του, την περίμενε καιρό αυτήν τη στιγμή.

Felt so good to drop this into the cut this morning.

A photo posted by Rian Johnson (@riancjohnson) on

Κι εμείς, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε μπορείς να διαβάζεις τα πάντα για τα Star Wars στο PopCode, για να πάει η αναμονή κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

5 πράγματα που μάθαμε από τον σκηνοθέτη για το Επεισόδιο VIII
Το ‘Rogue One’ είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο κόσμος του Star Wars
Rogue One: Όσα είδαμε στα τρέιλερ και άφησε απ’ έξω η ταινία