ΣΙΝΕΜΑ

Black Panther και Superman: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και υπερήρωες έχουμε, και την Black Widow ταινία που δεν θα πάρουμε ποτέ έχουμε, και Σκρουτζ έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

Black Panther

Δεν μπορού – δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Πρεμιέρα: 15 Φεβρουαρίου

A Wrinkle in Time

 

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατο της Madeleine L’Engle, το πιο δημοφιλές βιβλίο της μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη δια χειρός Ava DuVernay (‘Selma’, ’13th’).

Πρεμιέρα: 9 Μαρτίου 2018 (για την Αμερική)

The Red Sparrow

Σόλο ταινία για τη Black Widow δεν θα δούμε έτσι όπως το πάνε, οπότε ναι, ‘Red Sparrow’. Πρώην μπαλαρίνα/νυν κατάσκοπος Jennifer Lawrence πρέπει να προστατεύσει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Στη σκηνοθεσία ο Francis Lawrence των 3 από τις 4 ταινίες ‘Hunger Games’.

Πρεμιέρα: 1 Μαρτίου

TULLY

Μετά το έξοχο ‘Young Adult’, η Charlize Theron συνεργάζεται ξανά με την Diablo Cody (‘Juno’).

Πρεμιέρα: 20 Απριλίου (για την Αμερική)

The Vanishing of Sidney Hall

Ο Logan Lerman πρωταγωνιστεί σε ένα δράμα για έναν νεαρό συγγραφέα που μετά τη μεγαλειώδη επιτυχία του μυθιστορήματός του, απομακρύνεται από την κοπέλα του και τελικά εξαφανίζεται. Με Elle Fanning, Michelle Monaghan, Kyle Chandler, Blake Jenner και Nathan Lane.

Πρεμιέρα: 25 Ιανουαρίου/DIRECTV – 2 Μαρτίου/αίθουσες (για την Αμερική)

Krypton

Πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική σειρά από τον σεναριογράφο του ‘Man of Steel’ και της ‘Dark Knight’ τριλογίας του Christopher Nolan για τον πλανήτη Krypton, δύο αιώνες πριν την καταστροφή που έστειλε τον Clark Kent στη Γη.

Πρεμιέρα: 21 Μαρτίου (για την Αμερική)

THE LOOMING TOWER

Μίνι σειρά από το Hulu για την άνοδο της Al-Qaeda και την ανικανότητα των μυστικών υπηρεσιών να αποτρέψουν το 9/11, με καστ υπερδύναμη: Jeff Daniels, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg, Bill Camp.

Πρεμιέρα: 28 Φεβρουαρίου (για την Αμερική)

BREAKING IN   

Η Gabrielle Union δεν μασάει από διαρρήκτες. Θρίλερ από τον σκηνοθέτη του ‘V for Vendetta’, James McTeigue, που προειδοποιεί: “Payback is a mother”. Προφανώς και η ταινία βγαίνει στη φετινή Ημέρα της Μητέρας.

Πρεμιέρα: 13 Μαΐου (για την Αμερική)

BEIRUT

Jon Hamm και Rosamund Pike με την υπογραφή του Tony Gilroy (τριλογία ‘Bourne’) και του Brad Anderson (‘The Machinist’).

Πρεμιέρα: 13 Απριλίου (για την Αμερική)

Barry

Ο έξοχος Bill Hader υποδύεται έναν εκτελεστή που μετακομίζει στο Λος Άντζελες και ανακατεύεται με τη θεατρική ζωή της πόλης.

Πρεμιέρα: 25 Μαρτίου (για την Αμερική)

Trust: Season 1

Μετά το ‘All the Money in the World’, η πραγματική ιστορία του John Paul Getty III πηγαίνει και στη μικρή οθόνη. Με τον Donald Sutherland και την υπογραφή του Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 127 Hours) .

Πρεμιέρα: 25 Μαρτίου (για την Αμερική)

DIRTY MONEY

Οι δημιουργοί του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ για τη Σαϊεντολογία ‘Going Clear’ καταπιάνονται με τη διαφθορά του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

Πρεμιέρα: 26 Ιανουαρίου στο Netflix