ΣΙΝΕΜΑ

Από ‘Game of Thrones’ μέχρι ‘Spider-Man’: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την εβδομάδα.

Δράκοι, αράχνες, φίλοι από τα παλιά, ένα Σύμπαν Τεράτων και πολλά ακόμη. Για να δούμε τι θα δούμε.

Game of Thrones

Είμαστε πάρα πολύ έτοιμοι για τον 7ο κύκλο.

Πρεμιέρα: 16 Ιουλίου

Spider-Man: Homecoming

Το καλύτερα τρέιλερ μας τα κράτησαν για το τέλος. Μπες κατευθείαν στην καθημερινότητα ενός Peter Parker που ζει την εφηβεία του το 2017 και δες την καλύτερη εισαγωγή έβερ στο παγκόσμιο τρέιλερ.

Πρεμιέρα: 6 Ιουλίου

Dark Universe – Monsters Legacy

Η Universal μπαίνει ξανά σε ρυθμό σύμπαντος χτίζοντας το δικό του Monster Universe.

Πρεμιέρα: 1 Ιουνίου με το ‘The Mummy’

Wind River

Η Τριλογία του Νότου όπως έχει ονομάσει τη δουλειά του ο σεναριογράφος Taylor Sheridan (‘Sicario’, ‘Hell or High Water’) ολοκληρώνεται με το ‘Wind River’. Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Olsen και Jeremy Renner.

Πρεμιέρα: Αύγουστος 2017

Ozark

O Jason Bateman (‘Arrested Development’) σκηνοθετεί 5 από τα 10 επεισόδια του ‘Ozark’ και πρωταγωνιστεί ως Marty, ένας σύμβουλος οικονομικών που μετακομίζει μαζί με τη γυναίκα του που υποδύεται η Laura Linney στο καλοκαιρινό θέρετρο Ozark. Η σειρά θα διερευνήσει “τον καπιταλισμό, τις δυναμικές της οικογένειας και την επιβίωση μέσα από τα μάτια (οτιδήποτε άλλο παρά) συνηθισμένων Αμερικανών”.

Πρεμιέρα: Ιούλιος 2017

Wish Upon

Θρίλερ-επιτομή του ‘πρόσεξε τι εύχεσαι’.

Πρεμιέρα: 14 Ιουλίου

Friends From College

Σειρά με Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Annie Parisse, Nat Faxon, Fred Savage και Jae Suh Park σε ρόλους παρέας που πλησιάζει τα 40. Κωμωδία που θα εξερευνήσει τη φιλία, τις παλιές ρομαντικές σχέσεις και τη νοσταλγία.

Πρεμιέρα: 2017

Castlevania

Το παιχνίδι Castlevania γίνεται animated σειρά. Ο τελευταίος επιζών από μιας ντροπιασμένης οικογένειας θα παλέψει για να σώσει την ανατολική Ευρώπη από τον Δράκουλα.

Πρεμιέρα: Ιούλιος 2017 στο Netflix

Wonder

Julia Roberts, Owen Wilson και ο μέλλοντας Οσκαρούχος Jacob Tremblay σε μια ζεστή ιστορία για ένα αγόρι με παραμορφωμένο πρόσωπο που πηγαίνει σχολείο για πρώτη φορά.

Πρεμιέρα: Νοέμβριος 2017