LA LA LAND

‘La La Land’: Περίμενες μιούζικαλ από τον δημιουργό του ‘Whiplash’;

Ο Ryan Gosling και η Emma Stone θα βρεθούν ξανά για να χορέψουν σε ρυθμούς jazz.

Θα σου λέγαμε πως θα έπρεπε να το περιμένεις γιατί έχει ξανακάνει μιούζικαλ, αλλά το ‘Guy and Madeline On A Park Bench’ δεν το είδε άνθρωπος. Τη σχέση του με τη jazz πάντως, λογικά την πήρες πρέφα με το ‘Whiplash’.

Ο Damien Chazelle έκανε ένα ηχηρό μπαμ στο Φεστιβάλ Sundance με το ‘Whiplash’ και κέρδισε την επόμενη χρονιά 3 Όσκαρ και άλλες δύο υποψηφιότητες στις μεγάλες κατηγορίες. Τώρα επιστρέφει στα πάτρια με το ‘La La Land’, μία ταινία που θα ανοίξει το Φεστιβάλ της Βενετίας και ενώνει ξανά τον Ryan Gosling με την Emma Stone, μετά την επιτυχία που είχαν παρέα στο ‘Crazy. Stupid. Love’.

Οι πρωταγωνιστές θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν σε ερωτικούς ρυθμούς jazz, ο μεν ως πιανίστας, η δε ως ηθοποιός με ελπίδες για την πόλη του Λος Άντζελες, αλλά σε έναν τόπο που πολλές φορές η φιλοδοξία έρχεται πρώτη, μπορεί να μην τους είναι τόσο εύκολο να κρατήσουν τη σχέση τους.

Στο καστ βρίσκουμε ξανά τον J.K. Simmons και τους John Legend, Rosemarie DeWitt και Meagen Fay, ενώ το ιδιαίτερο ίσως χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μιούζικαλ είναι ότι δε βασίζεται σε ήδη υπάρχον θεατρικό έργο. Η ορίτζιναλ μουσική, όπως και στο ‘Whiplash’, ανήκει στον συνθέτη Justin Hurwitz.

Εάν θες να έχεις άποψη για τη μουσική της ταινίας, το ‘City of Stars’ είναι ήδη διαθέσιμο.

Το ‘La La Land’ κυκλοφορεί στις 16 Δεκεμβρίου στις αμερικανικές αίθουσες.