ΣΙΝΕΜΑ

Welcome, Madam President: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και ανανεωμένο Λευκό Οίκο έχουμε, και The Rock έχουμε, και εφιαλτικές διακοπές έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

House of Cards: Season 6

Η νέα σου Πρόεδρος σου εύχεται Καλή Ημέρα Ανεξαρτησίας. Γενικά, πάμε λίγο.

Πρεμιέρα: 2018

I Am the Night: Mini Series

Η φίλη του PopCode, Patty Jenkins, δουλεύει ξανά με τον Chris Pine και όχι (μόνο) για τη Wonder Woman. Σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια της μίνι σειράς όπου πρωταγωνιστεί ο Pine και επιστρέφει στην τηλεόραση όπου έχει αφήσει κάμποσο υλικό, μέσα σ’ αυτό και ο εξαιρετικός πιλότος του ‘The Killing’. Στο ‘I Am the Night’, ο Pine υποδύεται έναν πρώην πεζοναύτη, νυν δημοσιογράφο που ψάχνει την εξιλέωση μέσ’ απ’ την εξιχνίαση ενός μυστηρίου στο Χόλιγουντ που συνδέεται με τον φόνο της Black Dahlia. Το TNT έχει ήδη μια επιτυχία με το ‘Alienist’ και επαναλαμβάνει τη συνταγή – μυστήριο και A-list καστ.

Πρεμιέρα: Ιανουάριος 2019

Sorry to Bother You

«Εάν το ‘Get Out’ έκανε ναρκωτικά». Αυτή τη φήμη κληρονόμησε από το φετινό φεστιβάλ Sundance το ‘Sorry to Bother You’.

Ένας νεαρός Αφροαμερικανός πιάνει δουλειά σε μια εταιρεία τηλεμάρκετινγκ και διαπιστώνει ότι θα ανέβει στην ιεραρχία αν χρησιμοποιήσει τη “λευκή φωνή” του. Αφεντικό του είναι ένας κοκάκιας Armie Hammer, κοπέλα του η φανατική φεμινίστρια Tessa Thompson, και οι φίλοι του ένα crew που θέλει να στήσει συνδικάτο. Ακούγεται πως όσα λιγότερα ξέρουμε για την ταινία τόσο το καλύτερο, αλλά η σάτιρα του Boots Riley είχε περιγραφεί ως το πιο WTF, ξεκαρδιστικό φιλμ του προγράμματος.

Πρεμιέρα: 6 Ιουλίου (για την Αμερική)

Tom Clancy’s Jack Ryan

Αυτή η σειρά θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει την 4η Ιουλίου. Εμείς θα σου μάθουμε τη δουλειά σου, TNT; Ο Jack Ryan, μετά την αποτυχία του κινηματογραφικού franchise με τον Chris Pine, έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην πιο ευέλικτη πια μικρή οθόνη. Πρωταγωνιστής ο εκκολαπτόμενος ως νέος εθνικός θησαυρός της Αμερικής, John Krasinski. Αποστολή του η αποτροπή μιας νέας τρομοκρατικής ενέργειας που απειλεί τη χώρα.

Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου στο Amazon Prime Video

Skyscraper

Είναι τόσο εντυπωσιακή η αναλογία επιτυχίας/αποδοχής των ταινιών του Rock τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που στραβοπατήματα όπως το απαράδεκτο ‘Baywatch’ γίνονται με φανταστικές ταχύτητες πινέζα στην άκρη του χάρτη. Στο ‘Skyscraper’ υποδύεται έναν ειδικευμένο στις ομηρίες πρώην πράκτορα του FBI που πλέον εργάζεται ως επικεφαλής ασφαλείας για ουρανοξύστες, μέχρι που βρίσκεται ένοχος για τον εμπρησμό του πιο ασφαλούς κτιρίου στην Κίνα. Τώρα πρέπει και να καθαρίσει το όνομά του, και να σώσει την οικογένειά του που κινδυνεύει από τις φλόγες.

Πρεμιέρα: 12 Ιουλίου

The Meg

Ο Jason Statham ετοιμάζεται να πλακώσει έναν προϊστορικό, γιγάντιο καρχαρία. Αυτά. (Γιατί δεν θες κι άλλα).

Πρεμιέρα: 10 Αυγούστου (για την Αμερική)

The Spy Who Dumped Me

Δύο κολλητές φίλες (Mila Kunis και Kate McKinnon) μπλέκονται άθελά τους σε μια παγκόσμια συνωμοσία όταν ανακαλύπτουν ότι ο πρώην σύντροφος της μίας είναι κατάσκοπος.

Πρεμιέρα: 23 Αυγούστου

Versailles: Season 3

Φόνος! Ίντριγκα! Σεξ! Όλα αυτά τα είχε ήδη το ‘Versailles’, αλλά καταλαβαίνεις τι έχει κρατήσει για την 3η και τελευταία σεζόν του. (Τον Άνθρωπο με τη Σιδερένια Μάσκα, ας πούμε).

Πρεμιέρα: Οκτώβριος στο Netflix

Better Call Saul: Season 4

«Ξέρεις γιατί ο Θεός έφτιαξε τα φίδια πριν τους δικηγόρους; Χρειαζόταν την εξάσκηση». Η μεταμόρφωση του Jimmy McGill στον Saul Goodman έχει ξεκινήσει.

Πρεμιέρα: Αύγουστος 2018

Summer of ‘84

Θα σου λέγαμε ότι είναι το ‘Stranger Things’ για όσους αγαπούν τα θρίλερ, αλλά αυτό το είδες με το ‘It’. Άρα θα είναι ένα ακόμη ‘It’;

Πρεμιέρα: –

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Βρέθηκε κιόλας το θρίλερ της χρονιάς; 9 σημειώσεις από το φετινό Sundance
Marvel και κάθαρση: Οι 5 ταινίες που πρέπει να τσεκάρεις τον Ιούλιο
Τη συνέντευξή μας με τη σκηνοθέτιδα του ‘Wonder Woman’, Patty Jenkins