ΣΙΝΕΜΑ

Ο Rocky και το μυστικό της Καθολικής Εκκλησίας: 12 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και μπουνιές απλές και υπερηρωικές έχουμε, και μελλοντικά Όσκαρ έχουμε, και Νετφλιξάρα έχουμε, και απεταξάμην έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

The Devil’s Doorway

Έτσι κάνεις το found footage. Πείτε μας αισιόδοξους. Έχουμε και πάτημα άλλωστε, η IFC Films απογοητεύει πολύ πιο σπάνια απ’ ότι θριαμβεύει.

Σε άλλη μία πολλά υποσχόμενη καταχώρηση της IFC Midnight, δύο ιερείς καλούνται να εξερευνήσουν ένα θαύμα (κλασικά, ένα άγαλμα της Παναγίας δάκρυσε αίμα) σε σπίτι της Ιρλανδίας όπου κρατούνται ανύπανδρες μητέρες από την Καθολική Εκκλησία. Εκεί θα ανακαλύψουν ότι μία από τις κρατούμενες είναι δαιμονισμένη.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το πραγματικό σκάνδαλο των Madgalene Laundries, των σπιτιών που λειτουργούσαν ως στρατόπεδα συγκέντρωσης για γυναίκες που θεωρούνταν αμαρτωλές. Το σκάνδαλο των Laundries περιλαμβάνει βία, σεξουαλικές επιθέσεις, απλήρωτη εργασία και έναν τάφο 155 πτωμάτων που ανακαλύφθηκε στα ’90s.

Πρεμιέρα: 13 Ιουλίου (για την Αμερική)

Ant-Man and the Wasp: Scenic Tour

Το επόμενο blockbuster της Marvel είναι στον δρόμο. Κυριολεκτικά στον δρόμο βασικά, όπως θα δεις στο παραπάνω κλιπ.

Πρεμιέρα: 5 Ιουλίου

Creed ΙΙ

Το πρώτο τρέιλερ του ‘Creed II’, εκτός από ‘Loyalty’, έχει στο DNA του την κληρονομιά των ‘Rocky’ και τον παλμό που έδωσε στο franchise ο Ryan Coogler με το πρώτο ‘Creed’.

Πρεμιέρα: Νοέμβριος 2018

Welcome to Marwen

Το ‘Welcome to Marwen’ μοιάζει με τέλεια ευκαιρία για την πραγματική επιστροφή του αγαπημένου μας Robert Zemeckis. Ο Steve Carell θα υποδυθεί έναν άντρα που ξυπνά από κώμα χωρίς μνήμες από τη ζωή του, και φτιάχνει έναν δικό του κόσμο με κούκλες για να ανταπεξέλθει. Ο Carell πλαισιώνεται από τη Diane Kruger, τη Janelle Monáe, τη Leslie Mann, τη Gwendoline Christie και την Eiza González του ‘Baby Driver’. Έχουμε κάνει πρόωρες οσκαρικές προβλέψεις για το συγκεκριμένο (και για πολλά ακόμη).

Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου (για την Αμερική)

Searching

Μετά την εξαφάνιση της κόρης του, ένας πατέρας σε απόγνωση χακάρει το λάπτοπ της για να ανακαλύψει στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να τη βρει. John Cho και Debra Messing στο θρίλερ που βρήκε πρώτο διανομή στο φετινό Sundance.

Πρεμιέρα: 3 Αυγούστου (για την Αμερική)

How It Ends

O Theo James πρέπει να συνεργαστεί με τον απόμακρο πεθερό του, Forest Whitaker, για να σώσει την εγκυμονούσα γυναίκα του από ένα βομβαρδισμένο, αποκαλυπτικό τοπίο.

Πρεμιέρα: 13 Ιουλίου στο Netflix

Kiss Me First

Βρετανική σειρά θρίλερ από τον Bryan Elsley, τον δημιουργό του extreme εφηβικού δράματος ‘Skins’, για ένα 17χρονο κορίτσι εθισμένο στο online gaming site Azana. Εκεί θα γνωρίσει την Tess, ένα εξωστρεφές κορίτσι που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Οι δυο τους θα γίνουν φίλες και στον αληθινό κόσμο, όμως όταν η Tess θα εξαφανιστεί, η Leila θα υιοθετήσει την ταυτότητα της φίλης της με επικίνδυνες συνέπειες.

Πρεμιέρα: 29 Ιουνίου στο Netflix

Like Father

Συνεχίζονται οι χρυσές μέρες της Kristen Bell μετά το ‘Frozen’ και το ‘Good Place’. Αυτή τη φορά υποδύεται μία εργασιομανή γυναίκα που, αφού στήνεται από τον γαμπρό στην εκκλησία, βρίσκεται να κάνει τον μήνα του μέλιτός της με τον απόμακρο πατέρα της. Μαζί της οι Kelsey Grammer και Seth Rogen.

Πρεμιέρα: 3 Αυγούστου στο Netflix

Comedians in Cars Getting Coffee: Season 10

Ο Jerry Seinfeld συνεχίζει να κερνάει καφέδες στα αγαπημένα πρόσωπα της κωμωδίας. Οι κωμικοί που θα κουβεντιάσουν μαζί του στο 10ο κεφάλαιο της digital σειράς του είναι οι Ellen DeGeneres, Dave Chappelle, Kate McKinnon, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Dana Carvey, John Mulaney, Hasan Minhaj, Zach Galifianakis, Neil Brennan, Brian Regan, και φυσικά, ο Jerry Lewis που χάσαμε το 2017.

Πρεμιέρα: 6 Ιουλίου στο Netflix

To All the Boys I’ve Loved Before

Το best-seller της Jenny Han μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από το Netflix και φαίνεται αξιολάτρευτο. Η Lara Jean χάνει τα κρυφά γράμματα που έγραφε κατά καιρούς στα αγόρια που της άρεσαν και ανακαλύπτει ότι έχουν ήδη βρεθεί στα χέρια τους. Για όποιον έχει πάει σχολείο – βασικά για όποιον έχει βγει από την πόρτα του σπιτιού του – το σενάριο είναι βγαλμένο από αγνούς εφιάλτες. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Πρεμιέρα: 17 Αυγούστου στο Netflix

Nailed It!: Season 2

Ξέρω ότι το ακούς συχνά (και μπορεί να φταίμε κι εμείς γι’ αυτό), αλλά το ‘Nailed It!’ πραγματικά δεν είναι σαν όλες τις υπόλοιπες εκπομπές μαγειρικής. Είναι ξεκαρδιστική, εφευρετική και βάζει καλοπροαίρετα στο κέντρο της ανθρώπους με το μικρότερο σχετικό με αρτοποιία ταλέντο που μπορείς να φανταστείς. Ζυμώθηκε, πέτυχε και επιστρέφει με 2η σεζόν σε χρόνο αστραπή.

Πρεμιέρα: 29 Ιουνίου στο Netflix

Blaze

Μουσική βιογραφία του αδικοχαμένου country blues τραγουδιστή Blaze Foley, σε σκηνοθεσία του Ethan Hawke που εντυπωσίασε πριν τρία χρόνια με τη δουλειά του στο μουσικό ντοκιμαντέρ ‘Seymour: An Introduction’. Από τα highlights του φετινού Sundance.

Πρεμιέρα: 17 Αυγούστου (για την Αμερική)

The Skate Kitchen

Η Crystal Moselle πλησίασε δύο κορίτσια skater στο μετρό, τους συστήθηκε ως σκηνοθέτιδα και τις ρώτησε αν υπάρχουν άλλες σαν κι αυτές. Το αποτέλεσμα είναι μία από τις καλύτερες χαμηλού προφίλ ταινίες στο φετινό φεστιβάλ, με τις ίδιες και τις φίλες τους πρωταγωνίστριες (μοναδικοί επαγγελματίες ηθοποιοί είναι ο Jaden Smith και η Elizabeth Rodriguez), σε ένα νοσταλγικό, φεμινιστικό, καταχαρούμενο φιλμ γυρισμένο στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ακόμη ένα από τα highlights του φετινού Sundance.

Πρεμιέρα: –

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

25 αδιανόητα πρόωρες προβλέψεις για τα Όσκαρ του 2019