ΣΙΝΕΜΑ

Ο Spider-Man απογειώνεται επικίνδυνα στο νέο του τρέιλερ

Δύσκολοι καιροί για έφηβους υπερήρωες.

Αφού πήρε μια γεύση της υπερηρωικής ζωής στα γεγονότα του Βερολίνου με τους Avengers – ο Tony Stark φροντίζει να του θυμίσει ότι ο ίδιος δεν είναι Avenger και πώς θα μπορούσε να είναι όταν η ομάδα είναι διαλυμένη – ο Peter Parker αποφασίζει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε περιπέτειες με πολίτες του σύμπαντος της Marvel, αλλά όπως μπορείς να υποθέσεις ήδη, με κάτι τέτοια υπάρχει πάντα μια επικίνδυνη παγίδα.

Το νέο τρέιλερ του ‘Spider-Man: Homecoming’ εστιάζει στη δράση που μπορείς να περιμένεις από την ταινία, τον Michael Keaton που σημαίνει μπελάδες ως Vulture και τη σχέση του Peter μς τον μέντορά του, Tony. Δεν ξέρουμε αν το σενάριο θα συμπεριλάβει τη διάσημη φράση περί δύναμης και ευθύνης, πάντως η πιθανή παραλλαγή του από τον Stark παίρνει τα thumbs up μας: “Εάν δεν είσαι τίποτα χωρίς τη στολή σου, τότε δε θα πρέπει να τη φοράς”.

Ελπίζαμε σε περισσότερο footage από τη σχολική ζωή του Peter που μας λένε συνεχώς από τη  Marvel ότι τον διαφοροποιεί από τους προηγούμενους Spider-Men, αλλά έχουμε αρκετή υπομονή για το 3ο τρέιλερ.

* Το ‘Spider-Man Homecoming’ βγαίνει στις 6 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσες.