ΣΙΝΕΜΑ

Ο Τομ Κρουζ ζωντανεύει μαζί με τη μούμια στο τρέιλερ του ‘Mummy’

Είναι νωρίς για προβλέψεις, αλλά κάτι μας λέει ότι ο Τομ Κρουζ μπορεί να μη σώσει τη μέρα στο ‘Mummy’.

Το Monster Universe της Universal παίρνει κυριολεκτικά σάρκα και οστά όταν η αρχαία πριγκίπισσα Ahmanet ξυπνάει από τον βαθύ της ύπνο και βγαίνει από την κρύπτη της για να διεκδικήσει όσα της πήραν.

Αυτό πρακτικά δεν ξέρουμε τι σημαίνει – πέρα από το Λονδίνο που θα καταστραφεί για πολλοστή φορά απ’ όσο μπορούμε να καταλάβουμε – αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι ο Τομ Κρουζ δε θα περάσει καλά σ’ αυτήν την ταινία.

Αρχικά χτυπιέται δεξιά κι αριστερά σ’ ένα αεροπλάνο α λα Mission Impossible (Σημείωση 1: Ο ένας εκ των δύο σεναριογράφων, Christopher McQuarrie, έγραψε το ‘Rogue Nation’ κι έχει κερδίσει και Όσκαρ για το ‘Συνήθεις Ύποπτοι’ – Σημείωση 2: Η σεκάνς του αεροπλάνου έγινε με πρακτικά εφέ, με καστ και συνεργείο να κάνουν εμετούς) και αμέσως μετά πεθαίνει. Πεθαίνει.

Είχαμε την εντύπωση πως πρώτα θα πεθάνει ο γαλαξίας και μετά ο Τομ Κρουζ του 21ου αιώνα. Τώρα θέλουμε να γίνει και η επόμενη μούμια μέχρι το τέλος της ταινίας και θα αγοράσουμε ό,τι μας πουλήσει η Universal.

Παρέα του βρίσκουμε τον Dr. Jekyll/Mr. Hyde, Russell Crowe, την Annabelle Wallis του ‘Peaky Blinders’ και τον Courtney B. Vance του ‘People v. O.J. Simpson’.