ΣΙΝΕΜΑ

Τα νέα τρέιλερ του ‘Spider-Man’ είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Αυτά είναι τα τρέιλερ που θέλαμε να δούμε από το νέο franchise.

Όχι ένα, αλλά δύο τρέιλερ για το ‘Spider-Man: Homecoming’ μας κέρασαν η Sony και η Marvel σήμερα και το ένα καλύτερο από το άλλο (και μαζί καλύτερα από τα δύο προηγούμενα). Τα στούντιο έχουν επενδύσει σε ένα τεράστιο καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Όταν σου γράφαμε για τα προηγούμενα τρέιλερ, είχαμε τονίσει ότι μας άρεσε η δράση τους μεν, αλλά μας είχε λείψει το ‘Breakfast Club’ νεανικό στοιχείο που μας έχουν τάξει οι συντελεστές. Το καλύτερο όμως μας το κράτησαν για το τέλος όπως φαίνεται, γιατί αν κάνουν κάτι τα δύο νέα τρέιλερ είναι να μας βάζουν κατευθείαν στην καθημερινότητα ενός Peter Parker που ζει την εφηβεία του το 2017, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (βλ. social media).

Η πλάκα είναι ότι δεν υπολογίζαμε ιδιαίτερα στο 2ο παγκόσμιο τρέιλερ που θα δεις παρακάτω, κυρίως γιατί τα παγκόσμια είναι ουσιαστικά κόπιες του αμερικανικού με ελάχιστα διαφορετικό μοντάζ και μουσικό χαλί – αλλά μας την έφερε γιατί έχει την καλύτερη εισαγωγή τρέιλερ που θυμόμαστε τα τελευταία κάμποσα χρόνια.

Για να δούμε τι θα δούμε:

* Το ‘Spider-Man: Homecoming’ θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου.