ΣΙΝΕΜΑ

Το Superbowl σου στέλνει Jack Sparrow, ‘Fast 8’ και άλλα 9 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που προβλήθηκαν χτες πριν και κατά τη διάρκεια του Superbowl.

Η παράδοση των τρέιλερ που προβάλλονται στο Superbowl έναντι αστρονομικών ποσών για τα στούντιο που τα προωθούν συνεχίζεται.

Παρακάτω θα βρεις όλα όσα κινηματογραφικά συνέβησαν, όσο εσύ κοιμόσουν:

PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES

Το πρώτο full τρέιλερ που έχουμε για το επόμενο ‘Pirates of the Caribbean’ προτίμησε να εστιάσει στον απέθαντο εχθρό που έχει κυριεύσει τις θάλασσες παρά στον Jack Sparrow, με τον Johnny Cash να προειδοποιεί: Δεν υπάρχει τάφος να με κρατήσει κάτω.

TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT

Και πάνω που λέγαμε ότι τα Transformers έχουν μπει στον αυτόματο, σκάει το ‘Last Knight’ με Βασιλιά Αρθούρο και διεφθαρμένο (;) Optimus Prime και ξαφνικά θέλουμε να δούμε Transformers μετά από μια δεκαετία.

THE FATE OF THE FURIOUS

“Θα γυρίσεις την πλάτη σου στην οικογένεια;”. Τα πράγματα έχουν αλλάξει στην οικογένεια των ‘Fast & Furious’, αλλά με τη Charlize Theron να φέρνει μπελάδες, δε θα δούμε την παρέα χώρια για πολύ. Αυτό που σίγουρα θέλουμε να δούμε είναι τι καινούριο μπορεί να φέρει ο F. Gary Gray του ‘Straight Outta Compton’ στο franchise.

STRANGER THINGS

Έναν χρόνο μετά τα γεγονότα του 1ου κύκλου, το Hawkins της Indiana θα έχει καινούριες απειλές να αντιμετωπίσει. Το ένα και μοναδικό πράγμα που δε μας αρέσει στο παραπάνω τρέιλερ είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Halloween του Οκτωβρίου για να δούμε τη συνέχεια.

A GHOST IN THE SHELL

Η Major είναι το μοναδικό υβρίδιο cyborg-ανθρώπου. Ως αρχηγός της ελίτ task force Section 9 θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν κίνδυνο που απειλεί να καταστρέψει το Section 9, αλλά κατά τη διάρκεια της αποστολής της θα ανακαλύψει πράγματα που δεν περιμένει.

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2

O James Gunn στέλνει ξανά τους outsiders της Marvel στη μεγάλη οθόνη, αλλά κάποια στιγμιότυπα του τρέιλερ μπορεί να μας ετοιμάζουν για μια ακόμα μεγαλύτερη παρέα. Mantis, Yondu και Nebula, θέλετε να γίνετε επίσημα μέλη του gang;

LIFE

Μπορεί να ψάχνουμε τη ζωή στον Άρη, αλλά ποιος μας εγγυάται πως όταν τη βρούμε θα είναι φιλική; Ο Jake Gyllenhaal και ο Ryan Reynolds βρίσκονται στο εξαμελές πλήρωμα που θα κάνει την πιο σημαντική και ταυτόχρονα την πιο επικίνδυνη ανακάλυψη της καριέρας τους.

JOHN WICK: CHAPTER 2

Η Reevenaissance ξεκίνησε με το ‘John Wick’, και τώρα με το ‘Chapter 2’ και το ‘To The Bone’ που άρεσε στο Sundance και αγοράστηκε από το Netflix, μπορούμε να ανοίξουμε τις σαμπάνιες.

A CURE FOR WELLNESS

Ένα στέλεχος πολυεθνικής ταξιδεύει μέχρι το ησυχαστήριο ψυχικής υγείας όπου έχει καταφύγει το αφεντικό του, αλλά τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

LOGAN

Μια υπερηρωική ταινία που φαίνεται να διαφέρει από τις υπόλοιπες, το ‘Logan’ θα φτάσει τον Wolverine στα όριά του, για να δει ποιος είναι μακριά από αυτά που πίστευε ότι τον καθορίζουν μέχρι τώρα.

BAYWATCH

Ο Mitch έχει έναν καινούριο ναυαγοσώστη που δε φαίνεται να είναι και ο εξυπνότερος υπάλληλος έβερ, αλλά αφού μαζί ανακαλύπτουν μια πλεκτάνη που απειλεί το μέλλον της Ακτής, θα πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν.