ΣΙΝΕΜΑ

Το τρέιλερ του ‘Creed II’ σε πετά στο ring για να σε ματώσει

Πάρα πολλοί έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο του Adonis Creed.

Μετά τα beats που χτυπούσαν με το swag του Killmonger, η μουσική του Kendrick Lamar θα συνοδεύσει και τον Adonis μέχρι το ring.

Το πρώτο τρέιλερ του ‘Creed II’, εκτός από ‘Loyalty’, έχει στο DNA του την κληρονομιά των ‘Rocky’ και τον παλμό που έδωσε στο franchise ο Ryan Coogler με το πρώτο ‘Creed’. Εκείνη ήταν η δεύτερη συνεργασία του με τον Michael B. Jordan μετά το ‘Fruitvale Station’. Στην πορεία θα ακολουθούσε και το ‘Black Panther’, μόνο που θα στερούσε από τον Coogler τον απαραίτητο χρόνο για την προετοιμασία και σκηνοθεσία του ‘Creed II’. Εδώ τον βρίσκουμε σε θέση executive producer, έχοντας δώσει τη σκηνοθετική σκυτάλη στον Steven Caple Jr του ‘The Land’. Άλλον έναν σκηνοθέτη που, όπως ο Coogler, ξεπετάχτηκε πολλά υποσχόμενος από το φεστιβάλ Sundance για να αναλάβει στη συνέχεια το πολύκροτο πρότζεκτ.

Ραχοκοκαλιά στα πάντα είναι προφανώς ακόμα ο Sylvester Stallone που έχει έρθει ξανά να μοιράσει σοφία μέσα από το σενάριο και την ερμηνεία του.

«Μέσα στο ring έχεις κανόνες, έξω απ’ το ring δεν έχεις τίποτα». Τον Rocky τον Balboa δεν θα τον παρακούσεις, τον Rocky τον Balboa.

* Το ‘Creed II’ βγαίνει στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Συνέντευξη: Michael B. Jordan, πώς είναι να έχεις δάσκαλο τον Rocky;