ΣΙΝΕΜΑ

To τρέιλερ του νέου ‘Love Actually’ είναι επιτέλους εδώ

Το "To me, you are perfect" επιστρέφει αλλαγμένο και αφιερωμένο σε εσένα.

Δεν πάει πολύς καιρός από όταν σας γράψαμε ότι το καστ του ‘Love Actually’ ετοιμαζόταν για ένα reunion με αφορμή το φιλανθρωπικό event της Red Nose Day από τον οργανισμό Comic Relief.

Το Red Nose Day και ο έρανος μέσα από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο στο βρετανικό κανάλι BBC1 γίνεται από το 1986, μεταφέρθηκε στην Αμερική από το 2015 και επιστρατεύει συχνά επίκαιρους ήρωες της ποπ κουλτούρας για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό. Παλαιότερα είχαμε δει το καστ του ‘Game of Thrones’ να στήνει ένα μιούζικαλ με τους Coldplay, τώρα ήρθε η σειρά του Andrew Lincoln, της Keira Knightley, του Hugh Grant και των υπολοίπων μελών του καστ που μας κάνει παρέα κάθε Χριστούγεννα.

Το καστ του ‘Red Nose Day, Actually’, παίρνει τη σκυτάλη για μία 10λεπτη μικρού μήκους ταινία που θα μας δείξει τι κάνουν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες μετά από 14 χρόνια, από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του ορίτζιναλ, Richard Curtis.

Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε από το σύντομο τρέιλερ πάντως, ο χαρακτήρας της Knightley δεν έκανε μήνυση σε αυτόν του Lincoln για stalking:

* Το ‘Red Nose Day, Actually’ θα κυκλοφορήσει στο Ίντερνετ στις 24 Μαρτίου.