ΣΙΝΕΜΑ

Trailer: Ο σκηνοθέτης του ‘Sicario’ καταφθάνει με το ‘Arrival’

Amy Adams, Jeremy Renner και Forest Whitaker πρωταγωνιστούν στο πιο πολυαναμενόμενο sci-fi δράμα της χρονιάς, από τον Denis Villeneuve.

Οι εξωγήινοι (ξανά)έρχονται!

Ο Denis Villeneuve, ο τρομερός σκηνοθέτης πίσω από τα ‘Sicario’, ‘Enemy’ και ‘Prisoners’ (αλλά και το επερχόμενο σίκουελ του ‘Blade Runner’) οραματίζεται κάτι σαν το δικό του ‘Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου’. Ή ίσως και όχι. Πάντως οι εξωγήινοι έρχονται.

Στο σύντομο πρώτο teaser της πολυαναμενόμενς διασκευής του ‘Story Of Your Life’ από τον  Ted Chiang, βλέπουμε μόνο τα πολύ βασικά της ιστορίας: Η Amy Adams παίζει μια γλωσσολόγο που καλείται να είναι μέλος του πρώτου αποσπάσματος που θα υποδεχθεί στη Γη τους εξωγήινους που μόλις κατέφθασαν και άπλωσαν παντού τα ποδάρια τους.

Στην ομάδα βρίσκονται επίσης ο γιατρός (Jeremy Renner, επιτέλους σε μια μη-franchise ταινία μπας και θυμηθούμε ότι μπορεί να είναι και καλός ηθοποιός) και ο στρατιωτικός (Forest Whitaker). Όσο για τους εξωγήινους, αυτοί δεν εμφανίζονται- βλέπουμε μόνο την υπέροχη αντίδραση της Adams τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα.

Ο Denis Villeneuve έχει υπάρξει αλάνθαστος στην καριέρα του ως τώρα, οπότε δεν υπάρχει τίποτα παρά μεγάλη προσμονή για αυτό εδώ. Στις αίθουσες βγαίνει 11 Νοεμβρίου, αλλά εμείς θα το δούμε πολύ νωρίτερα καθώς θα έχει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου το PopCode θα δώσει το παρών και θα σας ενημερώνει για τα πάντα- από το πώς είναι το ‘Arrival’ μέχρι τις σκέψεις του Villeneuve για το ‘Blade Runner’ και τι πιστεύει ο Jeremy Renner για τα storylines του Hawkeye στις ταινίες της Marvel.

Ή ό,τι άλλο πουν τελοσπάντων όσο είμαστε εκεί.

Κατά τα άλλα ιδού το τρέιλερ. Κι ας ελπίσουμε αυτή τη φορά οι εξωγήινοι να φερθούν στην Amy Adams καλύτερα από ό,τι της φέρθηκε το ‘Man of Steel’.