ΣΙΝΕΜΑ

Τρέιλερ: O Bryan Cranston καθοδηγεί τους νέους ‘Power Rangers’

H νέα κινηματογραφική διασκευή της διάσημης παιδικής σειράς έρχεται με ήχους Kanye West και φωνητική καθοδήγηση Bryan Cranston. It's morphin' time.

Εννοείται πως έρχεται ταινία ‘Power Rangers’, επειδή οτιδήποτε θυμάσαι από παιδί θα ξαναγίνει ταινία στα ’10s, αλλά το θέμα ήταν να δούμε πώς αυτή η επανεφεύρεση θα λειτουργούσε με τα σημερινά standards. Πώς δείχνεις 5 έφηβους να καλούν τεράστιες οντότητες, πώς δείχνεις τη Rita Repulsa, πώς δείχνεις τον Zordon κι ένα σωρό ακόμα camp στοιχεία της παλιάς σειράς;

Το φουλ τρέιλερ που μόλις κατέφθαασε, μας δίνει μια πρώτη υποψία απάντησης: Το κάνεις σαν ταινία Marvel. Τα vibes είναι πολύ ισχυρά σε αυτό το πρώτο δίλεπτο, όπου η έμφαση δίδεται φυσικά στο origin story των νεαρών Avengers ή τελοσπάντων Power Rangers. Έχουμε μικρές λεπτομέρειες σαν καίρια updates (ο μαύρος χαρακτήρας δεν είναι ο μαύρος Power Ranger ας πούμε, επειδή δεν είμαστε ούτε στα ’90s, ούτε δέκα χρονών), έχουμε έναν Kanye West να ακούγεται επειδή τα κομμάτια του Kanye κάνουν κάθε τρέιλερ 50% πιο κουλ, έχουμε τον Bryan Cranston να δίνει την φωνή του (αν όχι την ψυχή του) ως Zordon, τον Bill Hader πίσω από το ρομπότ Alpha 5, και την Elizabeth Banks προς το τέλος του τρέιλερ στο ρόλο μιας Rita Repulsa κατευθείαν από το σύμπαν του κινηματογραφικού Thor.

Τσέκαρε το τρέιλερ:

 

Τους 5 Power Rangers παίζουν κατά βάση άγνωστα πιτσιρίκια (αναγνωρίσαμε τη Becky G στο ρόλο της Κίτρινης Ranger) αλλά φυσικά αυτό που μας πουλάει η ταινία δεν είναι απαραιτήτως το star quality των 5 εφήβων, όσο η μοντέρνα ανανέωση ενός τίτλου που άπαντες θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια.

Η ταινία βγαίνει στην Αμερική στις 24 Μαρτίου.