FORTNITE

Fortnite 5: Όσα φέρνει η νέα σεζόν στο παιχνίδι

Ρίχνουμε μια ματιά σε ό,τι καινούριο πρέπει να γνωρίζεις παίζοντας την 5η σεζόν του 'Fortnite'.

Το Fortnite Season 5 κατέφτασε στο παιχνίδι και έφερε μαζί του μια σειρά από αλλαγές στον χάρτη. O Battle Royale χάρτης περιλαμβάνει ένα ερημώδες μεγαοικοσύστημα, για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Παράλληλα, το Dusty Divot είναι πλέον κατάφυτο και το Anarchy Acres μετατράπηκε στο Lazy Links.

Στο gif παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αλλαγές, αλλά υπάρχουν και άλλα σημεία στον χάρτη που έχουν αλλάξει.

Δείτε τις μεγαλύτερες αλλαγές παρακάτω αλλά και πιο αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.

To Anarchy Acres είναι πλέον το Lazy Links

Οι γεωργικές εκτάσεις στο βορρά απομακρύνθηκαν για να κάνουν χώρο σε ένα ακριβό θέρετρο γκολφ που ονομάζεται Lazy Links.

Το Moisty Mire είναι πλέον το Paradise Palms

To Moisty Mire έχει πλέον ξεραθεί τελείως, δίνοντας τη θέση του σε ένα μεγαοικοσύστημα από έρημο, που καλύπτει μεγάλο κομμάτι στα νοτιοανατολικά του χάρτη.

Το Dusty Divot γέμισε με δέντρα

Το Dusty Depot μετατράπηκε σε Dusty Divot στο Season 4, και παρόλο που διατηρεί το όνομά του, το περιβάλλον του έχει αλλάξει πολύ. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, αυτά τα δέντρα έχουν αναπτυχθεί.

Εμφανίστηκε ένα πλοίο Viking

Το ασυνήθιστο βουνό ανάμεσα στις ακτές Greasy Grove και Snobby φιλοξενεί σήμερα έναν τεράστιο καταρράκτη και ένα μικρό χωριό βίκινγκ, που περιέχει ένα πλοίο. Υπάρχουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις τέσσερις τοποθεσίες, καθώς και μια πληθώρα μικρότερων αλλαγών σε όλο το χάρτη.

Νέο όχημα

Ένα ολοκαίνουργιο αμάξι είδαμε να εισάγεται στο αγαπημένο Fortnite: Battle Royale. Το ATK (All Terrain Kart) χωράει όλο μας το squad και δίνει ένα δυνατό speed boost μετά από κάθε μας drift. Η οροφή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως bounce pad ενώ όλοι που βρίσκονται μέσα στο όχημα μπορούν να βοηθήσουν έτσι ώστε να κάνει μεγαλύτερα άλματα και πιο τρελά κόλπα.

Διαβάστε τα Patch Notes του Season 5 για περισσότερες λεπτομέρειες

 

Πηγή: IGN Greece

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Πέντε παιχνίδια του Nintendo Switch που θα μπορούσαν να μπουν στο Nintendo Switch Online
Τα πρώτα 21 λεπτά gameplay από το Far Cry 5: Lost on Mars
Οι 15 μεγάλες απουσίες από την Ε3 2018