GAMES

Το ποδόσφαιρο άλλαξε, το ίδιο θέλει και το FIFA 17

Trailer, ημερομηνία κυκλοφορίας, μεταγραφή μηχανής γραφικών, χαμός λέμε.

Το PES 2017 δεν θα περίμενε για αρκετή ώρα μόνο του στο γήπεδο, ο αντίπαλος εμφανίστηκε. Για την ακρίβεια, το FIFA 17 βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αγριεμένο, με διάθεση για ρεβάνς και πολλές αλλαγές.

Πριν περάσουμε στο trailer, να πούμε τα εξής. Ανακοινώθηκε ότι το FIFA 17 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 29 Σεπτεμβρίου, σε PS4, PC, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Tώρα, οι τρεις πρώτες εκδόσεις, οι ναυαρχίδες, στήνονται στη μηχανή Frostbite (βλέπε Battlefield και άλλα), κάτι που σύμφωνα με τον γενικό δερβέναγα του παιχνιδιού, David Rutter, ανοίγει νέους ορίζοντες στο gameplay. Η μηχανή Ignite, η οποία φτιάχτηκε για τα αθλητικά games της EA, είχε τη μοίρα των προπονητών, στέριωσε για 3 χρόνια.

Επίσης, 4 παίκτες, Reus, Martial, Hazard και James Rodriguez, βοήθησαν την ΕΑ ώστε το FIFA 17 να γίνει όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό. Κι αν αυτά σου φαίνονται λίγα, περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στο ΕΑ Play, το event της εταιρείας στα πλαίσια της Ε3, που θα ξεκινήσει αυτή την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 23.00 ώρα Ελλάδας.

Όλα δείχνουν ότι το FIFA 17 θα αλλάξει σημαντικά το look, κυριολεκτικά και μεταφορικά, της σειράς. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το PES 2017, κι αυτό μόνο καλό είναι γιατί, ειδικά πέρσι, τα δύο football sims έμοιαζαν όλιγον τι κολλημένα σε βάλτο. Προς το παρόν, η ώρα του trailer.