ΜΟΥΣΙΚΗ

Bandage on Tour, μέρα 1η: Φορτώνοντας το βαν Tetris style

Οι Bandage μας γράφουν το ημερολόγιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Κάθε μέρα για τις επόμενες 2 βδομάδες, η πανκ μπάντα Bandage θα μας γράφει ένα γράμμα από το βαν της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Πολλά live, πολλές εικόνες, πολλή μουσική και πολλά χιλιόμετρα μας περιμένουν.

***

Oneman καλημέρα,

Νικήτας (στα drums) εδώ από Bandage.

Μέρα πρώτη.

Ξεκινάμε πρωί πρωί απο Αθήνα να συναντηθούμε όλοι σε ένα σημείο και να φύγουμε ομαδικώς μαζί με τους Pale Oaks.

Αν και δεν το συνηθίζω, φτάνω αργοπορημένος και τελευταίος. Έχουμε φορτώσει το βαν Tetris style και φεύγουμε αμέσως, κατευθυνόμενοι προς το τελωνείο, την μητέρα των δημοσίων υπηρεσιών, για να είμαστε οκ με τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται στα σύνορα. Λίγες ώρες (!!) μετά είμαστε στην εθνική με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη, όπου παίζουμε στο Rover μαζί και με τους φίλους Allergic για το πρώτο λαιβ του τουρ.

Λίγες στάσεις, ένα αστυνομικό μπλόκο και πολλα χιλιόμετρα αργότερα φτάνουμε βράδυ πλέον στο μαγαζί, στήνουμε το backline γρήγορα και γινεται ένα soundcheck για τους Pale Oaks και τους Allergic πριν ανοίξουν κανονικά οι πόρτες.

Το μαγαζί σταδιακά γεμίζει, το πρώτο λαιβ των Pale Oaks είναι σούπερ και οι Allergic και μεις ανεβάζουμε την ένταση για ένα καλό για μας ζέσταμα-πρώτο λαιβ μετά απο περισσότερο απο ένα χρόνο. Δεν νομιζω ότι μπορει να γίνει μέτριο λαιβ στο Rover: ο κόσμος πάντα ζεστός, ωραία ενέργεια και χώρος, πολυ καλές συνθήκες για να περάσει ο οποιοσδήποτε καλά μια Τετάρτη βράδυ.

Λίγο μετά τις 3 φορτώνουμε το βαν (σύντομα θα γινεται μηχανικά αυτό πλέον) και μισό εξαντλημένοι μοιραζόμαστε σε διάφορα σπίτια φίλων για έναν πεντάωρο υπνο.

Τα λέμε αύριο!

*Bandage Tour: tour info | facebook | bandcamp | instagram

Οι Bandage κλείνουν την περιοδεία τους το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Six Dogs. Κάθε μέρα θα μας γράφουν από το πούλμαν της περιοδείας.

BANDAGE ON TOUR:

Μια πανκ περιοδεία στα Βαλκάνια