ΜΟΥΣΙΚΗ

Bandage on Tour, μέρα 9η: Κάστρα, chili και ομίχλη

Οι Bandage μας γράφουν το ημερολόγιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Κάθε μέρα για τις επόμενες 2 βδομάδες, η πανκ μπάντα Bandage θα μας γράφει ένα γράμμα από το βαν της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Πολλά live, πολλές εικόνες, πολλή μουσική και πολλά χιλιόμετρα μας περιμένουν.

***

Μέρα ένατη.

Graz.

Κάτι λιγότερο από 300χλμ από το Salzburg και ήμαστε σίγουροι ότι θα φτάναμε στην ώρα μας και πολύ άνετα! Και για να μην αλλάξουμε τις συνήθειές μας, αργήσαμε μισή ώρα.

Αλλά έτσι είναι τα πράγματα όταν τριγυρνάς στην παλιά πόλη του Salzburg, χαζεύεις το Κάστρο Χόχενσαλτσμπουργκ που βρίσκεται στην κορυφή του Φέστουνγκσμπεργκ, ενός μικρού λόφου στην αυστριακή πόλη και βολτάρεις στο χριστουγεννιάτικο παζάρι πίνοντας glühwein και τρως τα πάντα!

Κάποια στιγμή γύρω στις 14:00 ξεκινάμε για Graz με την ομίχλη να μας κάνει να βλέπουμε μέχρι δέκα μέτρα κάνοντας το ταξίδι ακόμα πιο αργό και καταλήγοντας στο venue στις 18:30. Soundcheck απευθείας, φακές με πιπεριές chili και ξεκινάει το live!

Δυστυχώς σήμερα ήταν χαλαρά από κόσμο αλλά περάσαμε super! Πίτσα στο Don Roberto και κατευθείαν για ύπνο σε μία βίλλα στην εξοχή λίγο έξω από την πόλη! Απλά τέλεια!

Next stop Novi Sad!

Καληνύχτα!

*Bandage Tour: tour info | facebook | bandcamp | instagram

Οι Bandage κλείνουν την περιοδεία τους το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Six Dogs. Κάθε μέρα θα μας γράφουν από το πούλμαν της περιοδείας.

BANDAGE ON TOUR:

Μια πανκ περιοδεία στα Βαλκάνια
Μέρα 1: Θεσσαλονίκη
Μέρα 2: Βελιγράδι
Μέρα 3: Στο κέντρο του Βελιγραδίου
Μέρα 4: Από το Βελιγράδι στη Βιέννη
Μέρα 5: Βιέννη και διπλός ελληνικός
Μέρα 6-7: Live σε κτίριο πρώην φυλακών
Μέρα 8η: Το youth center στον πρώτο όροφο