ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέθανε ο τραγουδιστής των Linkin Park, Chester Bennington

Ο frontman των Linkin Park, Chester Bennington, αφαίρεσε σήμερα τη ζωή του σε ηλικία 41 ετών.

Ο frontman των Linkin Park, Chester Bennington, πήρε σήμερα τη ζωή του σε ηλικία 41 ετών, σύμφωνα με το TMZ. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Palos Verdes.

Ο Bennington μετακόμισε στο Los Angeles και πέρασε από οντισιόν για τη μπάντα με την οποία θα γνώριζε την επιτυχία το 2000 με το υπερεπιτυχημένο άλμπουμ τους, ‘Hybrid Theory’. Η επόμενή του δουλειά, το ‘Meteora’ του 2003, θα ήταν 1 από τα 6 άλμπουμ που θα έφταναν στην κορυφή των τσαρτ. Το τελευταίο άλμπουμ των Linkin Park, ‘One More Light’, είχε πρόσφατα φτάσει στην κορυφή του Billboard 200, ενώ η μπάντα έχει συνολικά πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

Ο κυριολεκτικά υβριδικός ήχος των Linkin Park είχε ξεκινήσει με μια μίξη alt-rock, rap και metal, αλλά μιλάμε για ένα συγκρότημα που δε φοβήθηκε ποτέ να πειραματιστεί με τη μουσική του και να κάνει απρόβλεπτες συνεργασίες όπως αυτήν με τον ράπερ Jay-Z. Κάπως έτσι απέκτησαν το στάτους της επιδραστικής μπάντας που διατηρούν μέχρι σήμερα.

O Bennington είχε δώσει σε διάφορες περιόδους της ζωής του μεγάλο αγώνα με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ είχε μιλήσει ανοιχτά και για την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί στην προεφηβεία του.

Ήταν παντρεμένος και αφήνει πίσω του έξι παιδιά από δύο γάμους.