ΜΟΥΣΙΚΗ

Πώς η Panik κυρίευσε το φετινό καλοκαίρι

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας.

Τον τελευταίο μήνα κάθε φορά που ανοίγω το Youtube στον υπολογιστή μου εμφανίζεται και από ένα καινούριο, καλοκαιρινό, ελληνικό κομμάτι με την υπογραφή της Panik. Εγώ το πατώ και τις περισσότερες φορές μου αρέσει. Μαζεύτηκαν λοιπόν πολλά, και είπα να τα συγκεντρώσω τα καλύτερα σε ένα ποστ.

Βαγγέλης Κακουριώτης – Εσένα Μόνο Θέλω

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης διεκδικεί το καλοκαίρι, εσένα, και τη θέση του Ρουβά των 10s (βλέπε vkators). Ξεκίνησε ως μέλος των Boys and Noise και εδώ και δύο χρόνια, μετά την απρόσμενη διάλυση του συγκροτήματος που βύθισε σε πένθος το έφηβο κοινό, ακολουθεί σόλο πορεία. Το ‘Εσένα θέλω μόνο’ είναι θα έλεγα το πιο ωραίο του ως τώρα. Και btw ήταν και ο νικητής του φετινού ‘Dancing with the Stars’,

Έλενα Τσαγκρινού – Πάμε Απ’ Την Αρχή

H ‘Ελενα Τσαγκρινού μπήκε στους OtherView μέσω διαγωνισμού το 2013, μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας. Φέτος αποφάσισε να φύγει και εκείνη από το συγκρότημα, και το ‘Πάμε απ’ την αρχή’ είναι το πρώτο της σόλο κομμάτι. Και είναι πολύ ωραίο. Ένα φαν τρίβια για εκείνη είναι ότι είχε πάει στο ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’ στα 14 της, ενώ πέρσι συμμετείχε πάλι σε τάλεντ σόου και συγκεκριμένα στο X Factor, αλλά αυτή τη φορά ως παρουσιάστρια στο backstage. Και ήταν αρκετά καλή.

Demy – Κύμα καλοκαιρινό

Η Demy είναι παλιά καραβάνα στα καλοκαιρινά χιτ. Τα ‘Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια’, ‘I love the sun’, ‘Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα’ την κάνουν ξεκάθαρα μάνα του mainstream ποπ ελληνικού καλοκαιριού. Φέτος με πιο μπαλαντέ διάθεση επέστρεψε, για να διεκδικήσει ένα ακόμη καλοκαίρι.

Josephine – Μάγια

Το ‘Μάγια’ της Josephine είναι επίσης θα έλεγα το τοπ κομμάτι της ως τώρα καριέρα της. Είναι πιασάρικο, έχει καλοκαιρινό κλιπ και με φαντάζομαι ήδη να το χορεύω σε καλοκαιρινό μπαρ.

Η Φουρέιρα ως ιδέα

Το ‘Καραμέλα’ δεν με τρέλανε, αλλά ούτε το ‘Fuego’ με είχε τρελάνει στις αρχές και τώρα είναι από τα αγαπημένα μου της χρονιάς. Γιατί η Φουρέιρα είναι η Φουρέιρα και αρκεί ως Φουρέιρα για να απογειώσει ένα κομμάτι.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 30 αγαπημένα μας τραγούδια του 2018 (ως τώρα)