ΛΙΣΤΕΣ

5 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις σήμερα

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και καταπατώνται σχεδόν πάντα.

Σκάνδαλο: 2η συνεχόμενη εβδομάδα που δεν καταπατήθηκαν οι κατηγορίες και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό (είχε δύο μήνες να υπάρξει συνέπεια).

SOMETHING OLD

Sade – No Ordinary Love

H Sade έχει να βγάλει νέα μουσική 8 χρόνια και επιτυχημένη ακόμα περισσότερα. Ετοίμασε όμως τραγούδι για το ‘Wrinkle in Time’, την ταινία που πρωταγωνιστεί η Oprah, σύντομα θα γίνει διαθέσιμο και το ίντερνετ τρελάθηκε.

Την ανακοίνωση έκανε με ένα tweet η σκηνοθέτης της ταινίας, Ava DuVernay.

Μέχρι να το ακούσουμε, θυμόμαστε ένα γνωστό κι αγαπημένο.

SOMETHING NEW

Janelle Monáe – Make Me Feel

H Janelle Monáe αγαπημένη εδώ στο PopCode (μέχρι και δικό της γκάλερι της φτιάξαμε) έβγαλε καινούριο ωραιότατο τραγούδι για όλες τις αισθήσεις (βασικά όχι, για όραση και ακοή, οι άλλες δεν γίνεται και να θέλαμε).

SOMETHING BORROWED

Fergie Performs vs The U.S. National Anthem

H Fergie έδωσε λίγο παραπάνω πάσιο στον αμερικάνικο εθνικό ύμνο και χλευάστηκε και καταψηφίστηκε από τους πάντες. Στην Αμερική είναι thing για τους σταρς να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο πριν από μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Το έχουν κάνει όλοι και είσαι πολύ βήτα να μην το χεις κάνει. Παλαιότερα είχε δώσει πολύ πάσιο και η Αγκιλέρα, είχε μπερδέψει και τα λόγια και είχε επίσης χλευαστεί. Δεν μαθαίνουν, δεν μαθαίνουν.

SOMETHING BLUE

Twin Shadow – Saturdays (feat HAIM)

Ωραίο Σαββατιάτικο.

Και κλείνουμε με κάτι ακόμα ακόμη πιο blue του ιδίου:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Σκάνδαλο: Επιτέλους στέλνουμε καλό τραγούδι στη Eurovision
Το ομολογώ: Μου αρέσει το καινούριο της Στικούδη
Ο Tom Hardy έφτυνε ρίμες το 1999 και τώρα μπορείς να τις ακούσεις
Σωσίας του Tormund πάει στη Eurovision