RIHANNA

Το νέο NSFW βιντεοκλίπ της Rihanna έχει αίμα, σάρκα και σφαίρες

Και το γύρισε ο σκηνοθέτης του 'Spring Breakers'. Καλή διασκέδαση.

Έτσι σα να μη συμβαίνει τίποτα, η Rihanna ανακοίνωσε μέσω του Instagram της πως σήμερα, λόγω της μέρας, “απλώς επειδή είναι 420” (ξέρεις*), θα εμφανιζόταν το νέο της βιντεοκλίπ, για το τραγούδι ‘Needed Me’. Σε σκηνοθεσία Harmony Korine.

(*αν δεν ξέρεις απλά αγνόησε την φράση)

Το ‘Needed Me’ είναι το νέο single της Rihanna από το πολυσυζητημένο άλμπουμ της ‘ANTI’ και έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα πάει αυτή η ιστορία με τα #1 της. Για τους φίλους μας που κρατάνε σκορ από το σπίτι, πριν λίγες μέρες η Rihanna ξεπέρασε τους Beatles σε συνολικές βδομάδες παραμονής στο #1 του Hot 100 του Billboard, και είναι πλέον μόνη δεύτερη μετά τη Mariah Carey. Όσο λοιπόν θα προσπαθούμε να ξεκολλήσουμε το WORKWORKWORKWORKWORK από το κεφάλι μας, έρχεται το νέο της single με μπόνους πόντους για τον σκηνοθέτη του βίντεο.

 

Το οποίο σκηνοθετεί ο Harmony ο Korine.

Ο Ηarmony Korine ξεκίνησε παλιότερα ως συνεργάτης του Larry Clark γράφοντας το ιστορικό ‘Kids’ αλλά η μεγάλη του δύναμη είναι στη σκηνοθεσία. Κανείς δεν κινηματογραφεί την αποσύνθεση του ποπ ονείρου όπως αυτός. Το ‘Spring Breakers’ που γύρισε πριν 3 χρόνια είναι ήδη classic, και τώρα σκηνοθετεί γκανγκστερικό ραπ δράμα εκδίκησης με James Franco και Robert Pattison. Ανάμεσα σε όλα αυτά έχει γυρίσει και μπόλικα φανταστικά βιντεοκλίπ όπως το ‘Gold on the Ceiling’ των Black Keys και γενικώς παραμένει από τις πιο εντυπωσιακές φιγούρες του ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά των 2000s.

 

Τσέκαρε το φανταστικό, υποκοσμικό βίντεο, γεμάτο με εντυπωσιακές εικόνες σε νύχτα και μέρα, με αίμα, σφαίρες, λεφτά, σάρκα και slow motion, με χρώματα που λαμπυρίζουν ή σβήνουν. Γενικώς, τσέκαρε.

(Προσοχή, είναι NSFW.)

 

Η Rihanna είχε κάνει την ανακοίνωση μέσα από μια σειρά εικόνων στο insta της.

#NEEDEDMEVIDEO by Harmony Korine #TODAY #NOON #VEVO

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

Just because it’s 420 #NEEDEDME #NOON #VEVO

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

#NeededMe #NOON #VEVO

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

Ας κλείσουμε με την προηγούμενη φορά που ο Harmony Korine σκηνοθέτησε το κομμάτι ενός άλλου ποπ ειδώλου, στην σπουδαία σκηνή του ‘Spring Breakers’ με το ‘Everytime’ της Britney Spears.