ENTERTAINMENT

Θέλετε να ντυθούμε πάλι Χελωνονιντζάκια;

Μπορούμε. Αρχίζοντας από τα μποτάκια.

Η Dr. Martens κυκλοφόρησε μια συλλογή μπότες εμπνευσμένη από την κλασική animation σειρά των ’80s, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας.

Ας αγνοήσουμε την αφορμή κι ας μείνουμε για λίγο στην ουσία, δηλαδή την ύπαρξη αυτών των μαγικών παπουτσιών. Κάθε ντιζάιν της σειράς είναι διαφορετικό από τα άλλα, ώστε να υπακούει στις διαφορετικές αισθητικές ανάγκες του κάθε ενός εκ των 4 αγαπημένων χαρακτήρων.

Το πορτοκαλί μποτάκι του Μικελάντζελο ας πούμε έχει έντονο το στοιχείο της πίτσας που ταιριάζει και με το χρώμα, ενώ ας πούμε ο Λεονάρντο (που ήταν έτσι κι αλλιώς ο βαρετός αρχηγός και αφήστε με δεν ακούω κουβέντα) δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο μποτάκι παρά τα μπλε κορδόνιο. Κι αυτό φανταστικό είναι βέβαια.

Σοκάροντας απολύτως κανέναν, τα δύο πιο εντυπωσιακά μποτάκια είναι για τον Ραφαέλο και τον Ντονατέλο, δηλαδή τους δύο πιο κουλ χαρακτήρες. Ειδικά του Ντονατέλο είναι το παπούτσι που περπατάς και αν το κοιτάει ο κόσμος στο δρόμο θα νομίζει ότι τους κοιτάει κι εκείνο πίσω. Δεν ξέρω παιδιά αλλά η βασικότερη απαίτηση από τα παπούτσια μας θα έπρεπε να είναι αυτή, το να κερδίζουν κάθε staring contest με τους περαστικούς.

 

Ενιγουέι. Μη σου ξαναπεί κανείς ότι είμαστε πολύ μεγάλοι για να ντυνόμαστε Χελωνονιτζάκια.

Καουαμπάνγκα και τα λοιπά.

Αγοράζεις από εδώ.

Και τώρα το theme song επειδή ξέρω ότι το θέλεις.