ΘΕΑΤΡΟ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ‘Επικίνδυνες Σχέσεις’ στο Θέατρο Άλμα

Οι 'Επικίνδυνες Σχέσεις' του Πιέρ Σοντερλό ντε Λακλό ανεβαίνουν στη σκηνή του Θεάτρου Άλμα από τον Γιώργο Κιμούλη.

Δύο πρώην εραστές, η μαρκησία Μερτέιγ και ο υποκόμης Βαλμόν, ξεκινούν ένα επικίνδυνο και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο ερωτικό παιχνίδι με στόχο τη χειραγώγηση και την αποπλάνηση των ανθρώπων για να διασκεδάσουν τη βαρετή ζωή τους. Η Μερτέιγ προκαλεί τον Βαλμόν να αποπλανήσει ένα πολύ νεαρό κορίτσι, ενώ αυτός παράλληλα ασχολείται με την κατάκτηση μίας παντρεμένης κυρίας. Στο τέλος τα επιλεγμένα ανθρώπινα πιόνια τους δυστυχώς ανταποκρίνονται, αλλά οι συνέπειες αποδεικνύονται πιο σοβαρές – και θανατηφόρες – από ό,τι οι ίδιοι οι παίκτες είχαν προβλέψει.

Η παράσταση ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη, σκηνικά και φωτισμούς του Pawel Dobrzycki και κοστούμια της Σοφίας Νικολαϊδη, με πρωταγωνιστές εκτός του Κιμούλη, την Εβελίνα Παπούλια, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τη Μάρα Δαρμουσλή, τον Σπύρο Σαραφιανό, τον Λάμπρο Κτεναβό, τη Νάνσυ Μπούκλη και τη Μάρω Κοντού.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, παίρνεις μέρος στον διαγωνισμό μας για 5 διπλές προσκλήσεις, το Σάββατο 28/1, στις 21.00 μμ, στο Θέατρο Άλμα. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή 27/1, στις 12.00 μμ.