GAME OF THRONES

Fantasy ‘Game of Thrones’: Η 6η αγωνιστική

Το PopCode έκανε το δικό του fantasy league για το 'Game of Thrones' και στην 6η αγωνιστική είχαμε αλλαγή θέσης στην κορυφή!

Έχουμε προσπέραση!

Ύστερα από ένα αγωνιώδες, μπλοκμπαστερικό back and forth μερικών εβδομάδων, αναστήσεις, σφαγές, πυρκαγιές, χρειάστηκε να φτάσουμε στην αγωνιστικά πιο αδιάφορη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, ώστε το αληθινό βάθος πάγκου να λάμψει και να κάνει τη διαφορά.

Σε ένα επεισόδιο λοιπόν όπου μοιράστηκαν ελάχιστοι πόντοι ανάμεσα στις ομάδες, με τους περισσότερους να προέρχονται από αναφορές ή από στάνταρ πόντους τύπου ‘πρώτο σχόλιο’, ‘κεντρική φωτό’, ‘ατάκα’ κλπ, οι ΒΑΛΥΡΙΑΝΑ ΣΠΑΘΙΑ έκαναν τη διαφορά. Η Ντενέρις καβάλησε δράκο για πρώτη φορά φέτος, ο Σάμγουελ βρήκε βαλυριανό ατσάλι, και προσθέτοντας κάτι αθόρυβα δυαροτριάρια, αυτές οι εξελίξεις ήταν αρκετές ώστε να προσπεραστούν οι αποδεκατισμένοι ΝΕΚΡΟΙ ΝΥΦΟΙ, το μισό ρόστερ των οποίων είναι νεκρό και το υπόλοιπο δεν εμφανίστηκε καν αυτή τη βδομάδα.

4 αγωνιστικές απομένουν και τεράστια events πρόκειται να λάβουν χώρα οπότε ήταν ίσως η τέλεια στιγμή για να πάρει φωτιά η κορυφή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Στο μεταξύ η μάχη μαίνεται και πιο πίσω. Οι WORLD CLASH ακόμα και χωρίς τα ποτάκια του Τύριον, έφτασαν και πάλι τους STARK KNIGHT RISES στον μισό πόντο, ύστερα από το θλιβερό δίποντο των τελευταίων. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι THE AVENGERS, ‘ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ’ επιτέλους έρχονται, ροκανίζοντας τη διαφορά από τις θέσεις 3-4 και αφήνοντας υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα με την επανεμφάνιση του Ντρόγκον.

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν.

 

Η 6η αγωνιστική

1. ΒΑΛΥΡΙΑΝΑ ΣΠΑΘΙΑ, 26 πόντοι

  • Daenerys Targaryen: πρώτο σχόλιο recap (+2), καβάλημα δράκου (+5), πρώτο σχόλιο τσατ (+1), κεντρική φωτό (+2)
  • Gregor Clegane: αναφορά από Σέρσεϊ (+1)
  • Bran Stark: πρώτο σχόλιο recap (+2), επιβίωση από μάχη (+3)
  • Tommen: πρώτο σχόλιο recap (+2), θρόνος (+3)
  • Samwell Tarly: πρώτο σχόλιο recap (+2), εύρεση βαλυριανού ατσαλιού (+3)
  • Tormund, Podrick, Ellaria Sand: 0 πόντοι

Το σχόλιο του κόουτς Μάνου Χωριανόπουλου: Όπως είχε πει και ένας πρόεδρος, που ήξερε από νίκες. “Αποκαταστάθηκε η τάξη”. Δεν θέλω να απογοητεύσω τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά ανεβήκαμε στην κορυφή και θα μείνουμε μέχρι να έρθει ο Χειμώνας.

2. THE AVENGERS, ‘ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ’, 18 πόντοι

  • Cersei Lannister: πρώτο σχόλιο recap (+2), “We’re the only two people in the world” ατάκα (+5)
  • Brienne of Tarth: πρώτο σχόλιο recap (+2)
  • Drogon: πρώτο σχόλιο recap (+2), gif (+2)
  • High Sparrow: πρώτο σχόλιο recap (+2), αναφορά από Λάνιστερς (+2), αναφορά από Τόμεν (+1)
  • Olenna Tyrell, Varys, Gilly, Izembaro: 0 πόντοι

To σχόλιο της κόουτς Έρρικας Ρούσου: Ένα θα σας πω και θέλω να το θυμάστε, το ‘ερχόμαστε’ δεν είναι τυχαίο. Και ακόμη ένα, Θοδωρή τι γίνεται; Πέφτουμε; Πέφτουμε; Κρίμααα.

Ευχαριστώ, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις.

3. ΝΕΚΡΟΙ ΝΥΦΟΙ, 12 πόντοι

Jon Snow: αναφορά από μπραν (+1)

Jaime Lannister: πρώτο σχόλιο recap (+2), θάνατος με σπαθί (+2)

Daario Naharis: κεντρική φωτό (+2)

O Χαρακτήρας Του Ian McShane: πρώτο σχόλιο recap (+2)

Three-Eyed Raven: αναφορές από μπέντζεν και μίρα (+3)

Melisandre, Hodor, Roose Bolton: 0 πόντοι

Το σχόλιο του κόουτς Θοδωρή Δημητρόπουλου: E άμα οι διαιτητές είναι πουλημένοι εγώ τι να κάνω. Μας σκοτώσανε τη μισή ομάδα, μας κρύψανε τον Τζον Σνόου, και μέχρι και τον Σάμγουελ τον Τάρλι με το βαλυριανό του ατσάλι στον Χωριανόπουλο τον δώσανε. Κάντε μας τη χάρη.

4. WORLD CLASH, 8 πόντοι

  • Margaery Tyrell: πρώτο σχόλιο recap (+2), αναφορά από Σπουργίτη (+1), αναφορά στο θεατρικό (+1)
  • Bronn: αναφορά από Λάνιστερς (+1)
  • Walder Frey: πρώτο σχόλιο recap (+2), αναφορά από Λάνιστερς (+1)
  • Tyrion Lannister, Petyr Baelish, Davos Seaworth, Jorah Mormont, Doran Martell: 0 πόντοι

Το σχόλιο του κόουτς Χρήστου Χατζηιωάννου: Δεν ξέρω σε τι να ελπίζω. Μόνο σε επιστροφή Bronn και να ξεπαστρέψει μια ολόκληρη στρατιά μόνος του. Είναι αργά για να αιτηθώ και να κάνουμε αλλαγές μεταξύ μας. Ο Ηλίας σε ένα NBA league είχε δώσει πέρυσι τον Lebron. Άνετα θα μου έδινε τον Coldemort ένα επεισόδιο πριν το ένατο. Θα στηρίξω τις ελπίδες μου στον Tyrion να κάνει συνομωσίες και να πιει μια νταμιτζάνα στο επόμενο.

5. THE STARK KNIGHT RISES, 2 πόντοι

  • Arya Stark: πρώτο σχόλιο recap (+2)
  • Sansa Stark, Ramsay Bolton, Missandei, Coldemort, Theon Greyjoy, Grey Worm, Jaqen: 0 πόντοι

Το σχόλιο του κόουτς Ηλία Αναστασιάδη: Ούτε μακριά ούτε κοντά. Ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε ποτέ. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αλλά ή στο έβδομο ή στο όγδοο επεισόδιο, η αντεπίθεση μου θα είναι ολική. Κι αυτό είναι υπόσχεση. Και απειλή. Και τώρα και αύριο και ποτέ.

Συνολική βαθμολογία ως τώρα:

1. ΒΑΛΥΡΙΑΝΑ ΣΠΑΘΙΑ, 153 πόντοι

2. ΝΕΚΡΟΙ ΝΥΦΟΙ, 148 πόντοι

3. THE STARK KNIGHT RISES, 89.5 πόντοι

4. WORLD CLASH, 89 πόντοι

5. THE AVENGERS, ‘ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ’, 73 πόντοι

Και για όσους θέλουν να έχουν την πλήρη εικόνα του 6ου κύκλου κάθε Σάββατο παρακολουθούμε και τη νέα εκπομπή «After The Thrones» για περισσότερες πληροφορίες για το κάθε επεισόδιο της σειράς.