GAME OF THRONES

10.000 φαν του ‘Game of Thrones’ προβλέπουν ποιος θα πεθάνει

Δες τι πιστεύουν 10.000 φαν και κάνε κι εσύ τη δική σου πρόβλεψη στο poll μας.

Ο μεγαλύτερος φίλος του ‘Game of Thrones’ εκτός από τα νούμερα τηλεθέασης, είναι ο Χάρος. Με κάθε νέο κύκλο οι φαν κάνουν λιτανείες και τάματα για να μην τους πάρει ο Μακελάρης τον αγαπημένο τους χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων και των αναγνωστών της σειράς ‘Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς’ που διαπίστωσαν με τα χρόνια ότι οι δημιουργοί της τηλεοπτικής μεταφοράς βγαίνουν παγανιά συχνότερα κι από τον George R. R. Martin.

Επειδή λοιπόν δεν είναι όλοι Jon Snow για να έχουν τον απέθαντο και τη Melisandre από δίπλα (αν και μας τέλειωσε αυτό το τελευταίο κατά τα φαινόμενα), οι φαν έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για τον επόμενο ή την επόμενη που θα μας αποχαιρετήσει στην 7η σεζόν.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, το Sports Betting Experts έκανε ένα poll σε 10.000 φαν που ψήφισαν ποιος θα είναι το επόμενο θύμα των David Benioff και D. B. Weiss. Αυτά είναι τα αποτελέσματα:

THEON GREYJOY – 14%

Αυτή τη στιγμή ο Theon ταξιδεύει με την αδερφή του Yara και όσους από τα Iron Islands τους έμειναν πιστοί στο πλευρό της Daenerys Targaryen, αλλά ο θείος του Euron και το τεράστιο Ironborn πλήρωμα που ετοιμάζει δε θα τον αφήσουν σε ησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Θεωρία: Ο πραγματικός κίνδυνος του Euron

MELISANDRE – 8%

Η Melisandre είναι περίπου 400 ετών και ξέρει την τέχνη της νεκρανάστασης, αλλά με τον Jon να την εξορίζει από το Winterfell, οι φαν δεν προβλέπουν να τη βγάζει καθαρή για πολύ ακόμα.

DAVOS SEAWORTH – 7%

O Davos έχει αποδειχθεί απαραίτητος σύμβουλος για τον Jon Snow, αλλά ίσως με τη μάχη με τους White Walkers να πλησιάζει, όποιος δεν είναι φτιαγμένος για το πεδίο της μάχης να μην έχει πολλή τύχη. Ίσως έπρεπε να το ξανασκεφτεί πριν διώξει τη Melisandre.

JORAH MORMONT – 7%

Το ευκολάκι της λίστας. O Jorah είναι άρρωστος με Greyscale, οπότε εάν δε βρει την θεραπεία παρέα με τον Sam όπως προβλέψαμε κάποτε, οι μέρες του είναι μετρημένες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Θεωρία: Υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν ο Sam και ο Jorah;

YARA GREYJOY – 6%

Στην ίδια λογική με τον αδερφό της αλλά με σημαντικά μικρότερο ποσοστό, η Yara καταδιώκεται από τον Euron και σίγουρα δε θα έχει εύκολη σεζόν μπροστά της.

GREGOR CLEGANE – 6%

Δεν ξέρουμε καν τι ακριβώς είναι το Βουνό αυτή τη στιγμή, αλλά αν κάποιος τον διαμελήσει, κάψει τα απομεινάρια και τα πετάξει στη θάλασσα, λογικά δε θα μπορεί κανείς να τον επαναφέρει, ε; Ε;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Έχουμε το πρόσωπο του Βουνού σε όλο του το χάλι

ROBIN ARRYN – 6%

Πάνω που είχαμε αρχίσει να τον ξεχνάμε, ο Robin επανήλθε στο τέλος του 6ου κύκλου για να στείλει τον στρατό του Vale στο Winterfell υπό τις οδηγίες του Littlefinger. Ομολογουμένως δε θα ήταν ανάμεσα στις δικές επιλογές για ψόφο, αλλά εάν ο Littlefinger σκοπεύει να δελεάσει τη Sansa με το Vale, η ζωή του ίσως να κινδυνεύσει.

***

Οι χαρακτήρες με τα μικρότερα ποσοστά είναι ο Jon με 1,05% (λογικό αφού ένας ενδεχόμενος θάνατος θα άδειαζε το βάρος της ανάστασής του), η Daenerys με 1,12% (γιατί δράκοι) και ο Bran (γιατί Κοράκι).

Κάνε τη δική σου πρόβλεψη παρακάτω και στα σχόλια: