GAME OF THRONES

‘Game of Thrones’: Αυτός ο ηθοποιός δε θα λείπει τελικά από την 7η σεζόν

Οι πρώτες αφίξεις στο Belfast για τα γυρίσματα που ξεκινούν σύντομα έχουν ξεκινήσει.

Δε μάθαμε πολλά από το πάνελ του ‘Game of Thrones’ στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, αλλά μας έδωσαν τουλάχιστον για δωράκι ένα βίντεο της παραγωγής, που ετοιμάζει πυρετωδώς το έδαφος για τα γυρίσματα του 7ου κύκλου.

Το βίντεο δε θα μπορούσε να περιέχει καινούριες σκηνές αφού τα γυρίσματα ξεκινούν τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου όπως ενημέρωσαν τους επισκέπτες του Comic-Con οι Benioff και Weiss, αλλά ένα μικρό voice-over cameo που ακούγεται στο τέλος, μας δίνει ένα πρώτο μικρό στοιχείο για να έχουμε να πορευόμαστε.

Σε άλλα πιο χειροπιαστά νέα όμως, αυτή την εβδομάδα έγιναν δύο αφίξεις στο Belfast, μία από τις πολλές περιοχές που γυρίζεται η σειρά, και ένας τυχερός φαν που βρισκόταν στο ίδιο αεροπλάνο με τους ηθοποιούς, είπε να ενημερώσει κι εμάς για να μη μείνουμε με την απορία. Γιατί τη μία άφιξη εκ των δύο την περιμέναμε, για τη δεύτερη η κατάσταση ήταν αμφιλεγόμενη και ο ηθοποιός δεν ήθελε να μας την κάνει και λιανά.

Brienne in the Belfast house λοιπόν, αλλά έχει παρέα και τον Jorah Mormont. Ο Iain Glen που τον υποδύεται το είχε παίξει δύσκολος όταν τον είχαν ρωτήσει για τη μοίρα του χαρακτήρα του, λέγοντας ότι απλά ελπίζει να είναι ακόμα ζωντανός. Εμείς μέχρι τον θάνατο δεν είχαμε φτάσει ποτέ – άλλωστε το ‘Game of Thrones’ δεν είναι από τις σειρές που θα αντισταθούν σε μία καλή σκηνή θανάτου – αλλά μιας που την τελευταία φορά που τον είδαμε, ξεκινούσε ένα ταξίδι για να βρει τη θεραπεία του greyscale, πολλοί έκαναν εικασίες για την τύχη του και συγκεκριμένα για την επόμενη φορά που θα τον βλέπαμε. Όταν έχεις και το παράδειγμα του επί μία σεζόν εξαφανισμένου Bran, λογικό να ανησυχείς.

Στο PopCode είχαμε γράψει ότι ψάχνοντας για τη θεραπεία, ενδεχομένως ο δρόμος του να τον οδηγούσε στην Oldtown και να γνώριζε τον Sam, φέρνοντας έτσι πιο κοντά τις #TeamJon και #TeamDany, αλλά το Variety εικάζει ότι μπορεί και να ψάξει για την Quaithe, τη γυναίκα από το Qarth που φαινόταν να γνωρίζει πράγματα για την ασθένεια στη 2η σεζόν.

Ο φαν που έγραψε στο Twitter για τους ηθοποιούς σίγουρα δεν έβγαζε πράγματα από το κεφάλι του πάντως, αφού ένας άλλος φαν άρπαξε την ευκαιρία για σέλφι όταν εντόπισε τον Glen στο αεροδρόμιο Heathrow.

Για τον Gendry να μη ρωτήσουμε εάν υπάρχει ελπίδα, ε;