GAME OF THRONES

Η Sophie Turner μιλά για την επίδειξη δύναμης της Sansa στην 7η σεζόν

Υπάρχουν κι άλλα σύννεφα πάνω απ’ το Winterfell πέρα από του Χειμώνα;

Μετά από αγκαλιές, παρεξηγήσεις και όρκους αφοσίωσης, τα δύο από τα αδέρφια Stark που βρίσκονται στο Winterfell υπόσχονταν ο ένας στον άλλον να μην αφήσουν άλλα μυστικά να μπουν ανάμεσά τους. Η Sansa παραχώρησε την κάμαρα των γονιών της στον Jon κι εκείνος μέχρι το τέλος της ημέρας είχε ανακηρυχθεί King in the North.

Σύμφωνα με όσα είπε η Sophie Turner στο Entertainment Weekly όμως, ο φόνος του Ramsay Bolton από το χέρι της (εντάξει, τα σκυλιά του, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοούμε) και η αύξηση της επιρροής της στον Βορρά, της έχουν δώσει μια γεύση δύναμης που δεν είχε βιώσει ξανά. Κι αυτό εγκυμονεί κινδύνους.

Έχει φαινομενικά τον έλεγχο για πρώτη φορά – και της ταιριάζει. Κάνει επίδειξη δύναμης κατά κάποιον τρόπο. Γίνεται ταυτόχρονα όμως και πιο ανασφαλής, γιατί η δύναμη που έχει στα χέρια της απειλείται.

Littlefinger μυριζόμαστε, αν και μετά από την προσπάθειά του να διαβάλλει τον Jon και το βλέμμα που μοιράστηκαν όταν οι λόρδοι του Βορρά επευφημούσαν τον Jon, δε θέλει και πολλή φιλοσοφία.

Σε άλλα λιγότερο απαισιόδοξα νέα, η ηθοποιός μοιράστηκε και την ατμόσφαιρα γύρω από την τελευταία σεζόν και τις εξελίξεις που μπορούμε να περιμένουμε.

“Αυτό που με συναρπάζει περισσότερο σε αυτή τη σεζόν είναι ότι βασικοί χαρακτήρες βρίσκονται μαζί και νιώθεις ότι η ένταση ανεβαίνει. Είναι συναρπαστικό και υπάρχει η αίσθηση ενός μεγάλου επιλόγου”.

Εσύ τι προβλέπεις για το μέλλον της Sansa;