GAME OF THRONES

Ο Hot Pie άνοιξε φούρνο και τον ονόμασε ακριβώς όπως έπρεπε

Κάτι ψήνεται έξω από το Westeros.

O Ben Hawkey, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Hot Pie στο ‘Game of Thrones’, μετά από ένα τέλειο reunion με την Arya που την έστειλε στον δρόμο για το Winterfell, άνοιξε έναν πραγματικό φούρνο στο Λονδίνο και του έδωσε ένα πολύ δίκαιο όνομα. ‘You Know Nothing John Dough’.

Αυτή τη φορά ο χειμώνας έρχεται το καλοκαίρι. Νέα επεισόδια ‘Game of Thrones’ αποκλειστικά στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική, καθώς και μέσω την υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.

Ο Hot Pie είχε φτιάξει το διάσημο ψωμί Direwolf για την Arya στην 3η σεζόν και τώρα θέλει να το δοκιμάσεις κι εσύ. Ή τελοσπάντων οι Λονδρέζοι που μπορούν να το παραγγείλουν online από την ιστοσελίδα Deliveroo. Βασικά αυτούς που το πρόλαβαν γιατί ήταν event μίας ημέρας και εξαντλήθηκε ήδη.

Τα ψωμιά Direwolf του Hot Pie είναι αγαπημένα στο κοινό του ‘Game of Thrones’, και ο κόσμος με ρωτάει πάντα για το μυστικό της συνταγής μου

Τα ψωμάκια φτιάχτηκαν από καλαμποκόψωμο ολικής άλεσης με ξύσμα πορτοκαλιού, και σύμφωνα με τις οδηγίες του Deliveroo, πάνε καλύτερα με ελαφρώς ζεστό βούτυρο.

Μετά τις πίτες που έχει σερβίρει η Arya τελευταία, το ψωμί Direwolf δε θα κακόπεφτε σε κανέναν κάτοικο των Riverlands υποπτευόμαστε.

* Φωτογραφίες: Deliveroo

Τέλος η αναμονή. O 7ος κύκλος ‘Game of Thrones’ προβάλλεται αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ ο νέος κύκλος και τα παλιά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.