GAME OF THRONES

Game of Thrones: 5 στιγμές που αξίζει να προσέξεις στο τρέιλερ

Για να μη σου ξεφεύγει τίποτα στο χάος.

Με 61 εκατομμύρια views στις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίες του σε Youtube, Facebook, Twitter και άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες του HBO, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι και εσύ και εμείς και ο πλανήτης όλος έχουμε λιώσει το τρέιλερ του ‘Game of Thrones’. Αν πάλι με κάποιον μαγικό τρόπο δεν το έχεις πετύχει αυτές τις μέρες κάπου μέσα στα Ίντερνετς, δες το παρακάτω για να μπεις στην κουβέντα:

Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο προβλέψιμες, οι στιγμές που διάλεξε ο μοντέρ του τρέιλερ για την τελική του σύνθεση ήταν δύο λεπτά υπέροχου χάους που μας έχει να μετράμε τις μέρες ανάποδα μέχρι την πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.

Εμείς καταφέραμε και ξεχωρίσαμε ορισμένες μέσα στο χάος αυτό, όχι με κριτήριο το ατέλειωτο badassery που ούτως ή άλλως είναι διάχυτο σε όλο το βίντεο, αλλά επειδή αξίζει να τις προσέξεις κι εσύ.

Με τη Daenerys να φτάνει στο Dragonstone, το παλιό κάστρο του οίκου της που είχε δοθεί από τον Robert στον αδερφό του, Stannis (#rip), μετά την επανάσταση, ξέρουμε σίγουρα ότι η Khaleesi θα έχει ένα δικό της μέρος στο Westeros για να ανασυντάσσεται, να οργανώνει και να συμβουλεύεται.

Ξέρουμε όμως ότι στο πλευρό της είναι ο Tyrion, ο οποίος έχει ένα πλάνο που κάτι μας λέει ότι θα γίνει αρκετά χαρακτηριστικό. Δε νομίζουμε ότι υπάρχει χρόνος πια στη σειρά για να χαζεύουμε χαρακτήρες να αγναντεύουν όμορφα τοπία (έστω κι αν έχουν δράκους).

Αυτό που προσέξαμε όμως είναι ότι το πλάνο του μοιάζει πολύ με αυτό της Melissandre. Υπάρχει περίπτωση, τώρα που η Κόκκινη Ιέρεια αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τον Jon Snow αφού τον ανέστησε, να είναι σε αναζήτηση του επόμενου μονάρχη που θα την εμπνεύσει για ακόλουθο του R’llor;

Δεν αποκλείεται δηλαδή να επιχειρήσει να πλησιάσει την Daenerys, ειδικά από τη στιγμή που είδαμε άλλες συναδέλφους της να το κάνουν την προηγούμενη σεζόν. Άλλωστε τα μέρη του Dragonstone τα ξέρει καλά.

Ακούμε επίσης τον Davos να προειδοποιεί (προφανώς τον Jon) ότι “αν δε βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους” για να ενωθούν, θα πεθάνουν όλοι και δε θα έχει καμία σημασία ποιος θα κάτσει τελικά στον θρόνο.

Έχοντας μία πολύ βάσιμη αίσθηση για την τοποθεσία μιας μέλλουσας συνάντησης μεταξύ #TeamJon και #TeamDany, ίσως το Dragonpit των Targaryen που δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στη σειρά, γίνει το κατάλληλο μέρος για τη διαπραγμάτευσή τους.

Στο μεταξύ ο Jorah δεν περνάει καθόλου καλά. (Ίσως επιβεβαιωθεί και η θεωρία μας για το ταξίδι του στην Oldtown για να θεραπευθεί – βλέπε Sam).

Ούτε ο Littlefinger.

Ούτε ο στρατός των Lannister στο Casterly Rock (επιτέλους κάνουν κάτι οι Unsullied!).

Σε αντίθεση με την Ellaria και τη Yara που φαίνονται να τα βρίσκουν.

***

Εσύ ποιες στιγμές ξεχώρισες στο τρέιλερ;

Σε περιμένουμε στα σχόλια.